Tisdag (2020 11 17)

Skönt med en ledig dag efter allt jobbande i helgen och andra dagar. Det känns som alla jobbdagar i november är tuffa och även om jag överdriver så finns det i alla ingen vecka i just denna månaden som är "soft". Jobbar jag inte helgen så har jag långa dagar måndag till fredag, eller så har jag massor av jobb på helgen och då sitter man i bussen och undrar vart livet tar vägen och vad man egentligen håller på med. 
 
Idag har jag som sagt varit ledig. Det har regnat hela dagen och det fortsätter nu under kvällen. Jag har ändå varit ute på en promenadrunda. Jag vill köra på och nå dom där 80 000 stegen varje vecka. Jag känner egentligen att jag inte orkar bry mig, men jag tror samtidigt att bara föra tt jag tvingar mig ut och går så orkar jag ta tag i mycket annat och dessutom känner man sig bätttre igång på jobbet. Jag tror jag skulle orka betydligt mindre om jag inte satte mina 80 000 steg per vecka. Även om det blir lite tufft att ta sig ut nästan varje dag för att bara göra steg så får jag så mycket tillbaka på det när det kommer till att orka med allt man har att göra. Det känns ju också bra i kroppen och jag tycker någonstans att det är värt det, även om det känns som jag bara kämpar och kämpar utan att det spelar någon roll. I slutändan är det ändå så att jag mår bra av alla promenadrundor och jag skulle inte må lika bra som jag nu göra om jag struntade i dom. 
 
Annars har jag "spottat" ut rätt mycket sk TIKTOK-filmer idag. Ni vet appen där man: dansar, mimar och försöker vara någon annan som man antingen skulle vilja vara, eller så är man bara glad över att man inte är sådan i verkligheten. Vill ni följa mig på TIKTOK så heter jag dannebloggen där också.  
 
Jag har också grejat ganska mycket med min blogg idag. Jag har funderat lite på hur detta året har varit och dessa inlägg kommer ju inet upp förrän i slutet på december, men just den typen av inlägg vill jag alltid jobba ganska nmycket med. Jag vill tömma alla tankar jag har om 2020 om då känns det rätt att börja skriva redan nu. Jag har också funderat lite på hur jag ska göra med Musikhjälpen (MH) i år. Ska jag bry mig mer eller mindre? Genom åren har jag ju pumpat in gansak mycket pengar till MH. I år känner jag mig osäker på om jag vill , men det är ju några veckor kvar til det drar igång pch när man väl sitter hätr och kollar programmet så kanske man ändå känner att man vill vara med och bidra på något sätt. Samtidigt kan jag känna att jag om nån behöver ju inet skämmas om jag väljer att inte skänka en enda krona, eller ens följa programmet. Sen 2015 så har ju minst skänk 6000 kronor varje år. Om jag väljer att avstå så känner jag ändå att jag tidigare år har gjort vad jag kan för att göra världen till en lite bättre plats för ganska många människor. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE