Nu känns det tufft.

Nu jobbar man tufft. Skönt att denna arbetsveckan ändå är över nu.  Men jag har några tuffa veckor kvar innan jag kommer till åtminstone en vecka som jag kommer att gilla bättre, men detta händer inte förrän i början av december. Öhh..
 
Denna arbetsveckan har jag ändå varit väldigt noga med att inte slarva med mina steg. Även om jag har mycket jobb så vill jag ju klara dom där 80 000 stegen per vecka. Hittills har jag i snitt gått 11 500 och då blir det ju rätt antal i slutändan. Även om jag nu har jobbat ganska tufft denna veckan så känns det ändå bra i kroppen eftersom jag är noga med att röra mig bra. 
 
Jag har valt schema nu och det nya kommer jag att börja köra på i mitten av december. Man kan säga att jag valde något liknade det jag har nu. Sen får man ju se vad man får. Dom som har flest antal år i bussbranchen får ju välja schema först, och sen går det neråt på en turordningslista. På denna lista ligger ju jag ungefär på mitten. Därför kan jag ju aldrig vara säker. Jag hoppas jag får det jag sökte. Jag är ganska säker på det blir så som jag vill. 
 
I helgen blir  det väl mycket slappa. Nästa vecka har jag typ en ännu tuffare arbetsvecka än denna. Men det känns i alla fall bra att jag klarar av att röra mig bra, trots mycket arbete. Det känns också bra med pengarna. Jag är så glad över att jag kan spendera en hel del igen, samtidigt som jag klarar av att spara så mycket som jag anser behövs nu, för att jag sen ska ha en chans att inom en rimlig framtid kunna förverkliga min högsta dröm. Det känns ju extra bra att man har det bra nu, samtidigt som man jobbar på att få det ännu bättre. Så allt i livet är väl inte så tufft ändå. Mycket är ju ganska "soft" också. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE