Lördag - Söndag.

Det har naturligtvis varit skönt med en ledig helg. Även om jag känner att tiden alltid går så fort när man är helt ledig. Jag längtar redan nu till nästa vecka och den lediga helgen som jag då får. inte jättepositivt tänkande kanske, men denna månaden känns ganska tuff när det kommer till allt jobbande och det kommer ju att fortsätta ett tag till. 
 
Jag har tagit det lugnt i helgen. Jag har inte orkat mycket annat och med tanke på att pandemin så bör man ju heller inte göra så mycket annat. Undra när detta med coronaviruset försvinner helt? När blir allt som det var innan vi ens visste att det fanns något som heter coronavirus? Jag vill bara att denna skit ska förvinna, även om viruset inte har drabbat mig personligen på något negativt sätt. 
 
Jag har som sagt mest tagit det lugnt i helgen. Jag har varit ute på mina promenadrundor för att jag ska nå mina 80 000 steg på en och samma vecka. Jag har slappat, ätit gott och grejat en del med mina sk sociala medier. Ikväll ska jag sitta och blogga en hel del. Det blir inlägg som jag publicerar längre fram i år. Jag kan sitta uppe och skriva ganska länge ikväll eftersom jag inte börjar jobba förrän vid lunchtid imorgon.  
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE