Kvällsvibbar lite.

Då var helgen snart över och skön ledghet har jag haft. Fasen vad jag värderar ledigheten högt hela tiden. Jag längtar redan till nästa ledighet och jag har inte ens börjat jobba än. Sen kanske det är bra att man längtar till ledigheten för det är väl ett tecken på att man inte ligger på latsidan. Man jobbar på och gör vad man ska liksom. 
 
Annars kliar jag mig lite i huvudet på hur jag ska nå mina delmål när det kommer till ekonomin. Det känns som jag kan komma på hundra olika lösningar, men slutändan tjänar jag samma pengar. Vad spelar det då för roll hur jag gör. Det handlar mest om att jag ska hitta ett sätt att greja på som får mig att hålla uppe motivationen. 
 
Jag kan ibland önska att jag hade kommit längre och närmare min vision. Jag är nog just nu bara i början och ska jag vara ärlig så står jag mest och stampar. Men sen är det ju ändå så att små förändringar till en början inte märks så mycket, men sen när jag månad för månad ändå gör något som tar mig närmare målet så kommer det ju tillslut att märkas. Sen är det väl så att jag nog lätt låser mig vid tankar där jag tänker att jag tidigare borde gjort annorlunda för då att jag varit närmare min vision nu. Jag kan till och med tänka tanken att hade jag när jag startade den här bloggen tänkt som jag gör nu, då hade jag nog redan nu levt i min vision. Det fruktansvärt jobbigt när tankarna börjar snurra så. Varför gjorde jag inet annorlunda tidigare och bla bla. Det ju egentligen bara att inte tänka så för när dessa tankar kommer igång så är som ju ändå helt omöjliga att vinna över. Det då det blir så viktigt att vara mer i nuet. Jag ångrar ju egentligen inte mycket av tidigare saker som jag har gjort. Det ju bara att man vill ju så mycket och man har väl svårt att nöja sig med det man har och vad man har gjort. Man jagar hela tiden något mer och det som skrämmer mig lite är att jag kanske alltid kommer att tänka så, trots att man kanske en dag lyckas förverkliga sin högsta dröm i livet.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE