Kvällens tankar (2020 11 18)

Jag har haft en riktigt tuff arbetsdag idag. Det kändes som allting av kaos och turbulens som man kan tänka sig hände idag och det som känns helt galet just nu ätr att jag har samma pass imorgon. Nu behöver ju inte det betyda att man får jobba tuffare eller att det inte kan bli en "soft" dag. Men tänker jag på hur jag fick jobba idag och hur olika saker, oberoende av varandra bara hände under hela dagens pass. Ibland känns det att man jobbar tufft. Det kan man lugnt säga. 
 
Det som jag aldrig kan lära mig med bussförarjobbet det är att bedömma innan om en arbetsdag kommer att bli tuff eller mer "soft". Ibland tror jag att det kommer att bli tufft, men det kan vara hur lugnt som helst. Ibalnd tänker jag att passet kommer att vara ganska lugnt, men det kan ändå bli precis tvärtom. Idag tänkte jag väl ingenting, mebn det tog inte många minuter in i passet innan jag fick jobba tuffare än normalt. Sen kändes det som det bara fortsatte med jämna mellanrum under hela dagen. Det kunde vara lugnt i en halvtimme och sen blev det tufft igen. Sen kom lugnet tillbaka innan nästa "storm" tog tag i mig. 
 
Efter jobbet så tog jag en välbehövlig kvällspromenad. Det blev en runda på ca 5 km i ett rasande högt tempo. Det kändes väldigt bra. För en gångs skull kändes det skitbra, redan innan jag tog mig ut. Jag hade nog omedvetet idag suttit på jobbet och längtat efter just den där kvällsrundan som jag avverkade så bra idag. 
 
Jag vill tagga ner med saker och ting, men det är så svårt. På jobbet är det fullt upp och även om jag vet att arbetsdagarna blir lite vad man själv gör dom till så har jag ändå svårt att bara  ta det lugnt när jag kanske ändå vet att det är bättre på sikt. Extra viktigt är det väl att man själv kan slappna av ordentligt när arbetsdagarna blir betydligt tuffare än vad man räknar med innan. När man mer räknar med att det kommer att bli tufft, då är det lättare att tagga ner och slappna av maximalt. Man bara ska räkna med att det alltid blir tufft på jobbet, men det är ju precis så jag inte vill tänka. Jag vill inte fastna i ett negativt tänkt kring jobbet. Jag vill känna att jag har positiv energi, men jag kan erkänna att det är lättare sagt än gjort. Om jag har dagar som jag hade idag, då blir det tufft att att inte tänka några negtaiva tankar om detta jobbet, som jag ändå trivs bra med. 
 
Nu känns det i alla fall bra att bara slappa i soffan och bara vara i nuet. Jag ska snart ta en dusch, borsta tänderna och gå och lägga mig. Jag kommer att ligga och lyssna lite på när regnet smattrar mot fönsterbläcket. Jag kommer nog att sova gott i natt och imorgon är det jobb som gäller från och med klockan 05:22. Arbetsdagen imorgon kan väl ändå inet bli tuffare än den jag hade idag. Hur skulle det ens vara möjligt? Uppdatering om detta och säkert mycket mer av allt jag tänker på kommer på bloggen i morrn. Blogga är ju bland det roligaste jag vet att göra och det känns extra bra att få skriva när något känns extra tufft och kan beskrivas med kaos och turbulens. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE