Jag ska nog klara det.

Jag kämpar med mina steg. Denna arbetsveckan gör det lite lite tufft för mig att klara av dom där 80 000 stegen på en och samma vecka. 
 
Igår och idag har jag i alla fall satt 23 000 steg. Jag har gått ut och promenerat 4 km innan jobbet för jag har i två dagar nu inte börjat jobbet förrän kl 10:30. Sen går jag till jobbet,  hem på rasten och tillbaka till jobbet igen. Sen går man ju hem och allt de blir 11 500 steg på en dag. Kör jag dom stegen varje dag så når jag ju målet till på söndag. 
 
Imorgon och på torsdag så börjar jag jobba lite tidigare än vad jag har gjort idag och igår. Det gör nog att jag inte orkar gå ut innan jobbet, men för att nå stegen så kanske jag behöver gå ut några km efter jobbet. Fast det kan också vara så att det räcker med att jag går fram och tillbaka till jobbet och fram och tillbaka på rasten. Imorgon och på torsdag har jag nämligen 2 raster. Det gör ju att det i alla fall blir lite mer steg och då kanske det räcker för att jag i slutändan lätt ska kunna nå mitt mål. Det kan ju funka att gå ut lite på morgonen innan jobbet även imorgon och på torsdag. Jag börjar ju inte jobba förrän kl 09:30. Jag har inga bekymmer med att ta mig tex ta mig ut kl 07:00 på morgonen.  På fredag har jag samma pass som jag hade igår och idag, men då tänker jag att jag kan orka gå ut före jobbet , eftersom jag börjar kl 10:30. Alternativet är ju annars att jag går ut efter jobbet. Även om det då kommer att bli ganska sent på kvällen. Men jag är ju ledig i helgen och även om jag inte hade varit det så hade det väl funkat med en kvällspromenad på fredagen i alla fall. 
 
Jag tänker ju sen att jag i alla fall slipper att gå så långt på helgen om jag ser till att i alla fall nå ca 11 500 steg varje dag nu under arbetsdagarna. Det inte roligt att kanske behöva ta igen promenadrundor på helgen för att jag inte har gjort tillräckligt med steg tidigare under veckan. Hur jag än vänder och vrider på detta upplägget så känns det ändå ganska bra att jag kör på och liksom inte struntar i att försöka nå dom där 80 000 stegen på en vecka för att jag jobbar på lite "dumma" tider. Jag är ganska taggad inför varje runda som jag ger mig ut på. Det är liksom inte jobbigt även om jag får kämpa lite för att klara av det målet jag vill nå. 
 
Jag vet ju också att jag kommer att må så jäkla dåligt om jag inte rör mig alls. Jobbet får aldrig hindra mig från att röra på mig så mycket som jag vill klara av. Jag får ju pressa mig lite för jag tycker inte att det är ok att tex gå 70 000 steg ena veckan, för att sen köra 90 000 steg nästa vecka. Som det är nu ska jag nå 80 000 steg på en samma vecka. Punkt slut, liksom.  I min värld finns det inte att jag struntar i detta och tar igen det sen. Det nuet som gäller. Det är ju det jag gör nu som räknas och inte det jag skjuter på framtiden och tänker att jag ska ta sen. 
 
(null)
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE