Krångla inte till det.

Jag har känt mig ganska snurrig i huvudet dom senaste dagarna. Jag tänker ju mycket på min vision. Jag har ju också ganska mycket jobb att ta tag under typ större delen av november. Lägg därtill att jag har gjort ca 80 000 steg under denna veckan. Jag vill att allt detta ska funka så bra som möjligt och sen är det ju inte fel om mycket av allt  annat man gör på dagarna känns bra också. 
 
Det börjar bli jobbigt med allt jag tänker kring min vision. Jag borde inte fundera alls på detta mer. Jag vet ju hur mycket pengar jag vill få loss. Det är egentligen ingenting som kräver mer arbete än det jag normalt utför. Dessutom behöver jag bara för in en fast summa varje månad. Det är inte svårare än så, men jag försöker alltid komma på om jag kan göra något mer för att i slutändan kunna tjäna mer pengar, snabbare och på så sätt nå mina mål på kortare tid än vad jag har planerat. Men jag tror faktiskt inte att något av allt jag försöker göra mer av spelar någon roll i slutändan. Gör jag det snabbare på ett sätt så blir det bara något annat som tar längre tid för att jag inte håller mig till det jag har planerat. 
 
Det bästa jag kan göra är bara att spara en summa pengar varje månad. Spara den summan som krävs för att nå det slutgiltiga målet på 12 månader. Jag ska inte krångla mer än så. Jag orkar inte försöka spara mer för att kanske nå en viss summa på tex 9 månader istället för 12. Det spelar ju ändå ingen roll för jag tror inte att jag kommer att nå min vision snabbare för det. Risken är bara större att jag tröttnar och ger upp. Tappar tålamodet för att jag gör för mycket på för kort tid. Dessutom handlar inte min vision bara om pengar. Nu till en början är det nog bara pengar som gäller, men sen handlar det mer om at jag ska våga ta bort saker i mitt liv som idag ändå är ganska bra. Detta är jag  säker på att jag behöver göra för att slutändan nå högsta dröm i livet och vision. 
 
 Det som är jobbigt just nu det är att jag hela tiden hittar nya lösningar och varianter på hur jag ska göra för att få loss pengar. Jag tänker för mycket på allt och tappar därför energi och lust. Jag måste släppa tankarna mer och bara bestämma mig för en sak och göra det. Jag har nu bestämt mig, men alla andra varianter som jag nu inte tänker att jag ska köra på tänker jag ändå på. Det kan ju finnas en lösning som är bättre än den jag har bestämt mig för. 
 
Men sen vet jag ändå att i slutändan spelar det nog ingen större roll hur jag gör om jag ska lyckas. Däremot kan jag lätt misslyckas med att nå visionen om jag krånglar till allt för mycket. Tex om jag försker köra på flera olika varianter under en kortare period. 
 
På nåt sätt känns det bra att jag kämpar med min högsta dröm, men samtidigt finns det ett visst mått av tveksamhet från min sida. Det krävs ändå ganska mycket av mig för att får detta slutfört på det sätt som jag vill och även om de mesta går bra så kommer jag att behöva göra vissa saker på ett sätt som blir till det bättre än vad jag från början har räknat med. Det är ju det som är själva visionen. Jag vill nå ett tillstånd som egentligen är bättre än vad många säger är möjligt att uppnå. Hur fan sätter man en sån grej fullt ut? Ett sätt är ju att inte krångla till det i onödan. Jag ska försöka börja där i alla fall. Sen får jag bara sluta tänka så mycket på detta. Att få loss pengar är inte det största problemet för mig, så det kan jag nog sluta fundera kring. Det räcker att jag har funderat på det i nästan hela mitt liv. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE