Hur är läget med Danne?

Hur har ni det och hur är läget. Hur ofta får ni inte den frågan från typ massor av olika människor. När man får frågan så svarar man väl oftast att det är bra, oavsett hur man mår. Säger man att det inte är bra då känner man ju ofta i nästa sekund att man måste säga vad det är som gör att man mår dåligt. Jag är nog en person som bara svarar att jag mår bra när någon frågar, även om det inte skulle vara så. För det mesta känner jag ändå att jag mår bra, men jag mår absolut dåligt i bland och då är det väl så att man inte alltid vill prata om det. I alla fall inte med alla som frågar hur man mår. 
 
Jag mår i  alla fall ganska bra. Jag kan vara lite orolig, men de mesta löser sig bra ändå. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om annat än att kämpa med att komma närmare  den vision jag har. Det går bra och jag känner att jag är på rätt väg. Det känns motiverande och roligt att greja med det, även om jag har massor kvar att göra innan jag ens når den där punken där jag måste våga riskera lite mer för att kanske klara av att hamna i det där tillståndet i livet som jag har drömt om i hela mitt liv. Jag jobbar säkert inte optimalt med min dröm, men jag orkar inte bry mig om att maxa och inte allt. Det kommer jag ju att tröttna på i längden. Det viktigaste för mig  är ju att jag kommer till en punkt där jag har en chans att förverkliga min högsta dröm. Det är så jag känner just nu. Hur det sen blir efter det, det får jag se då. 
 
Annars jobbar jag på och kämpar med det. Igår fick jag reda på vad jag kommer att få köra på för schema från och med den 13:e december. Det blir ungefär något liknade det jag har just nu. Det var det jag ville ha så det känns skönt att jag har fått det. Jag tror faktiskt att det nya är lite bättre än det jag har nu. 
 
Jag kämpar också med mina steg. Skulle jag inte röra på mig som jag nu gör så skulle jag må skit bara för den saken skull. Jag kommer att nå mitt mål även denna veckan och jag har i stort sett varje vecka sen i slutet av maj 2019 nått dom mål jag har satt upp med steg för varje vecka. Jag vill öka och göra det mer och i snabbare takt än tidigare, men samtidigt vill jag vara försiktig så jag inte höjer målsättning mer än vad jag känner att jag kan klara av. Jag vill inte tröttna på detta för att jag kör för mycket, men jag vill heller inte bara köra på med samma steg varje vecka, hur länge som helst. Sen är det väl ändå så att kör jag på med 80 000 steg varje vecka under lång tid framöver så kommer jag att vara väldigt nöjd i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE