Har svårt att bestämma mig.

Nu är denna arbetsveckan över och det är jag glad för. Det känns som jag alltid säger så när jag blir ledig så jag får väl jobba på en mer positiv inställning till jobbet. Fast det är nog så att jag mest längtar till att få börja på det nya schemat. Jag har fått för mig att det är bättre än detta jag kör på nu. Egentligen längtar jag till vecka 50 för då börjar min bästa arbetsvecka på över en månad. Sen börjar väl det nya schemat efter det. Jag tror det var så i alla fall. 
  (null)

Det snurrar lite i mitt huvud nu. Jag har svårt att bestämma mig och veta vad jag ska göra när det gäller massor med saker framöver. Jag har saker på jobbet som jag skulle vilja bli bättre på. Det saker jag nog för öva på. Det kommer liksom inte av sig själv bara för att jag vill det. 
 
Jag funderar också mycket på hur jag ska göra när det gäller sk investeringar i min framtid och vision. Jag har gjort massor i år och nu är jag in ett läge där jag kanske borde stanna upp och fundera lite på hur jag sak fortsätta. Jag vet hur mycket pengar jag spara ihop under nästa år. Jag kommer att göra vad jag kan för att jag i december nästa år ska nå den summan pengar som jag då vill få ihop. Det kommer att vara viktigt för mig, men det är just nu som jag inte alls vet vad jag vill göra. 
 
Jag tänker att jag ska ta en paus från att kämpandet med att komma närmare min vision. Dom pengar jag har nu och som jag inte vet om jag ska investera vidare, dom kanske jag skänker till Musikhjälpen istället. Musikhjälpen börjar vecka 51, men ska jag fortsätta med att tjäna pengar istället för att tex skänka dom till välgörenhet så behöver jag bestämma mig innan vecka 50. Alternativet kan ju vara att man bara sparar dom också. Jag ju välja att varken bry mig om årets Musikhjälpen eller att försöka tjäna mer pengar på dom pengarna jag redan har. Jag kan ju också skänka en del, men inte allt. Jag kan spara eller investera det jag har kvar...och så håller jag på och tänker, men jag kan inte bestämma mig för vad jag vill. 
 
Problemet är väl också att nu tänker jag att jag kanske ska strunta i att skänka pengar till Musikhjälpen. Sen när Musikhjälpen är igång så kanske man tänker annorlunda. Jag gillar ju programmet så jag kommer ju att följa det. Däremot märkte jag redan förra året att Musikhjälpen mer hade gått ifrån det där med att man kan buda på auktioner. Man hade mer övergått till att ha utlottningar och tävlingar om saker som man tidigare i större utsträckning hade varit auktioner som man kunde buda på. Jag har ingen lust att vara med om man mer ska lotta ut saker. Det kan vara typ att man lägger 50 spänn i en digital bössa och sen är man då med i en utlottning där kanske har chansen att få träffa någon kändis eller få göra nåt som man kanske har drömt om att få göra. Övergår det mer till att vara ett lotteri då har jag ingen lust att bidra. Jag tänker inte spela med mina pengar. Jag vill ju hellre buda och sen är det ju den som är beredd att skänka mest som får göra det som budas på. Det en grej som jag har gillat med Musikhjälpen och det finns säkert kvar en hel del av sånt i år och framöver också. Men inte lika mycket av så coola grejer som fanns när jag för 3-4 år sen började skänka pengar till Musikhjälpen. 
 
Sen har vi ju detta med pandemin och coronaviruset. Det är ju ganska klart just nu att man inte ska träffa så mycket personer, och framförallt inte nya människor. Dessutom ska man ju passa sig för att resa någonstans och eftersom dom flesta "Musikhjälpen-grejer" som jag har gjort genom åren har utgått ifrån Stockholm så är kanske den tyoen av upplevelser inget som man ska göra inom den närmaste  framtiden i alla fall. Jag vill ändå vara noga med att ta det försiktigt i dessa pandemitider. Det är inte värt att bara strunta i att vi är mitt uppe i en pandemi och tänka att  jag tex ska träffa en person som man kanske ser upp till, plus  genomföra en resa till något ställe som Stockholm eller likande. Det skulle aldrig kännas bra för mig att göra så när läget är som det är med detta coronavirus. Det lär ju fortsätta nästa år också. Det verkar ju inte bättre. 
 
Samtidigt kan jag tänka att finns det något jag verkligen vill ha och man känner att det känns moraliskt ok att buda hem något under årets MH- vecka, då vill jag ju inte vara utan pengar. Väljer jag att investera på det sättet som jag tänker att jag kan göra i början av december, då kommer jag inte att tjäna på det förrän i slutet av januari 2021. Eftersom MH-20 går av stapeln veckan innan jul så kommer ju en sk investering av dom pengar jag nu har att inte finnas vecka 51, men jag har dom ju om jag bara sparar dom tills dess. 
 
Det bästa är kanske att bara göra såhär. Jag sparar pengarna nu. Följer Musikhjälpen under vecka 51 och ser vad jag gör då. Kanske väljer jag att inte skänka pengar eller så gör jag det, men det får jag se under MH-veckan. Gör jag inte det så har jag ju sparat dom pengarna och det är ju inget fel med det. Men jag har svårt att bestämma mig. För jag kan se en möjlighet nu att fixa nästa år ekonomiska mål på mindre än 4 månader, om jag väljer att bara köra "max" ed att närma mig min vision och inte bry mig om att göra något annat för pengar som jag nu har. Så jag har lite att fundera över dom närmaste dagarna. Det är inte lätt när det är svårt. Men jag mår i alla fall bra. 
(null)

 
 
 


Anonym
11 November, kl. 02:11 | Blogg;

låt mig äta dig sötis

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE