Fredag (2020 11 20)

November är en tuff månad om man ser till hur varje arbetsvecka ser ut. Men nu är jag har jag i alla fall en ledig helg och det var också skönt att sluta ganska tidigt idag. Man får ta vara på ledigheten så gott man kan. Snart får man ju jobba tufft igen. Nu har jag också fått se hur jag jobbar kring jul och nyår. Jag är i princip helt ledig dom helgerna, men jag jobbar både julafton och nyårsafton, men jag slutar i ganska bra tid båda dom dagarna. Förövrigt dessa helger så är jag helt ledig, som det ser ut nu. 
 
Det blir väl lugnt ikväll. Jag är gansak trött efter allt jobbande den senaste tiden. November är och kommer att fortsätta vara en tuff arbetsmånad. Det är lite segt, men jag kämpar på i alla fall. Det får vara som det är. Ibland måste man ju bara ta att man får jobba tufft.  Sånt är livet liksom.
 
Jag har struntat i promenadrundan idag också. Jag kommer ändå lätt att sätta 80 000 steg och tänker inte köra hårdare än så just nu. Jag väntar med att öka målsättningen. Nu mår jag bara bra över att jag kör på så bra varje vecka, så att jag till och med kan "softa" lite mot slutet. 
 
Hoppas ni får en bra helg. Va rädda om er. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE