Grejar kanske för mycket.

Jag har fått väldigt mycket gjort denna veckan. Det känns som det var ett tag sedan  som jag var så jäkla effektiv som jag tycker att jag har varit denna veckan. Jag har jobbat ganska tufft, tjänat extra pengar, gått bra promenadrundor och tagit tag i massor av vardagliga saker. Man glömmer lätt att ta den där välbehövliga vilan. 
 
Jag har känt stundtals att det har slagit tillbaka lite på mig själv. Kroppen säger liksom ifrån när jag kör skiten ur mig. Kanske inte just den dagen jag gör det, men jag har flera gånger denna veckan känt att när jag har kört hårt ena dagen så känner jag av det nästkommande dag. Då känner jag mig lite psykiskt illamående och jag tänker att jag ska tagga ner lite. Sen har jag ändå svårt att göra det, trots att kroppen "varnar" mig lite för att det börjar bli för mycket av grejande och för lite vila. I helgen har jag ändå vilat ganska mycket och mår bra nu. Men jag kommer till en punkt ibland som känns ganska obehaglig för mig, då jag ibland har en tendens att vilja få gjort för många saker på kort tid. Många grejer kan ju vänta till sen och jag måste väl lära mig att tycka att det är ok att dela upp saker och ting på kanske tex flera dagar istället för en. Mycket kan faktiskt vänta. Så jävla viktigt är det inte. Jag har väldigt få saker i livet som får mig att hamna i en sämre situation om jag inte tar tag i det direkt, när kan eller kommer på att jag vill få något gjort. Jag har bara svårt att koppla av när jag vet att något jag vill få gjort, kan fixas om jag bara ger fan i vilan. Men hälsan och att jag mår bra är ju viktigare och känner jag att jag mår psykisk dåligt och det kanske beror på att jag tar tag i för många saker på kort tid....då måste jag fan tagga ner. Annars är jag ju bara dum som plågar min kropp på det sättet. 
(null)
Under denna lediga helg så har jag i alla fall tagit det ganska lugnt. Jag passade på att kolla på långfilmen om Greta Thunberg. Även om det kanske inte kom fram så mycket i filmen som jag inte redan visste eller hade tänkt på sedan innan så blir jag ändå alltid så fascinerad och imponerad av Greta Thunberg. Greta Thunberg gick faktiskt ur grundskolan med väldigt bra betyg. Det får man väl säga är imponerande av en person som väljer att skolstrejka, och dessutom vara borta från skolan mycket mer än dom där fredagarna som hon ändå alltid väljer att skylta med att hon strejkar. 
 
 
(null)
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE