2020 11 19

Idag var det hur lugnt som helst att jobba på. Igår var det ju helt sjukt tufft, men idag hade jag nog det lugnaste passet hittills under november. Lite knstigt för jag hade ju exakt samma körpass idag som jag hade igår och då tänkte jag innan dagnes körning att det kan bli lite jobbigt idag också. 
 
Men det var ingenting som ens var i näreheten av att vara tufft idag . Det var lugnt att jobba på och jag kände mig helt avspänd under hela passet. Det är ju så man alltid vill ha det. Skönt att denna arbetsdagen kändes rätt "soft" när det nu var så jäkla mycket att göra igår. 
 
 
Jag har tagit en paus från promenadrundan ikväll. Jag har redan nu gjort ca 50 000 steg och jag är helt säker på att jag sätter 80 000 steg till på söndag. Jag behöver inte gå mer än normalt för att nå veckomålet som jag har. 
  (null)
(null)

Det blir mycket slappa och kolla TV ikväll. Kanske slänger jag upp någon TIKTOK ikväll, men mest blir det mysa och slappa.Imorgon är det jobb som gäller igen. Jag börjar typ först av alla, men jag slutar ju tidig och det är ju aldrig fel på en fredag, när man dessutom har en ledig helg. 
(null)

(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE