Tog inga risker alls.

Jag grejar på med min ekonomi och jag håller fortfarande mina mål, trots att mycket känns så osäkert inför framtiden. Jag känner mig frisk, jag jobbar på och ingenting med min ekonomin har blivit sämre för min del. Allt de där känns ju bra i denna sk coronakris. 
 
Det är naturligvis inte så att så att coronakrisen inte påverkar mitt liv alls. Jag är väldigt noga med att tänka på att om den dagen kommer där jag känner mig sjuk, då kommer jag att stanna hemma och inte gå till jobbet. Jag hade ju lite planer för våren, men man har ju fått tänka om där. Jag var ju tex bjuden på dop i mitten av april, men detta blir framflyttat. 
 
 När kommer till min egen ekonomi så har jag just nu en bättre ekonomi än vad jag har haft på många månader. Jag valde att bara köra på det målet jag har. Jag gjorde inget mer. Jag hade tänkt att försöka mig på att köpa något som jag sen hade tänkt och sälja dyrare, men här kan man nog säga att coronakrisen påverkade mitt beslut. Jag har inte gjort mer än att spara dom pengar som jag sen långt tillbaka har tänkt att jag ska spara. Jag gick på så mycket säkerhet jag bara kunde. Jag vågade liskom inte ta några risker alls pga av denna kris. Annars provar jag ofta att göra nånting som jag innan kan tänka att jag kanske kan tjäna pengar på. Massor med saker funkar inte alls, men jag känner ofta att när jag väl får till något som funkar riktigt bra så väger det upp alla misslyckanden. 
 Men nu har jag varit mer försiktig denna gången. Jag vet inte om jag behöver tänka så, men det känns ganska naturligt för mig att vara mer försiktig just nu. Sen är det ju skönt att man känner sig frisk och mår bra.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE