Vecka 30 💚

Dagarna och veckorna gĂ„r. Semester har jag fortfarande och jag kĂ€nner mig lite kluven till allt möjligt. 

Jag kĂ€nner ofta att jag vill tagga ner och typ inte göra ett skit. Samtidigt kĂ€nner jag att nĂ€r jag slappar och tar det lugnt sĂ„ fĂ„r jag ofta nĂ„gon idĂ© om vad jag vill göra och eftersom jag har semester nu sĂ„ tĂ€nker jag ocksĂ„ att jag gör det nu. Det blir liksom inte att jag vilar, för i avkopplingen sĂ„ tĂ€nker jag ofta pĂ„ vad jag vill fĂ„ gjort. 

Denna veckan gĂ„r jag egentligen in i pĂ„ samma sĂ€tt som jag gjort alla andra semesterveckor. Jag har inga planer. Jag tar dagen som den kommer och jag tĂ€nker att jag vill: Slappa mycket, Ă€ta gott och bara vara. Sen blir det Ă€ndĂ„ att jag fĂ„r en tanke pĂ„ nĂ„got jag vill göra och direkt tĂ€nker jag: JAG GÖR DET NU. Avkopplingen blir liksom inte lĂ„ngvarig. 

Jag kĂ€nner Ă€ndĂ„ att jag har en mer lugnt och avspĂ€nd tillvaro nu nĂ€r man inte Ă€r igĂ„ng och jobbar med busskörningen, men jag kan ibland önska att jag mer hade varit en person som inte tĂ€nker sĂ„ jĂ€kla mycket pĂ„ vad jag vill Ă„stadkomma hela tiden. Jag gillar att jag har drömmar och att jag sĂ„ lĂ„ngt som det kĂ€nns möjligt försöker förverkliga dom. Men jag kanske Ă€ndĂ„ skulle försöka nöja mig lite mer med vad jag redan har och lĂ€gga mindre tid pĂ„ tankar om som handlar om vad jag vill ha. 


(null)     
(null)     
(null)
(null)
(null)
(null)











Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE