Vecka 51

Massor med jobb har jag denna veckan. Jag jobbar 6 dagar av 7, men Jag börjar eller slutar passen på ganska bra tider. Jag börjar ju köra på det nya schemat och känslan jag har är att detta schemat är lite bättre än det jag under året har haft och avslutade i fredags. 
 
 
 Jag ska gå mina promenadrundor även denna veckan. Jag ska inte misslyckas med 80 000. steg. Förra veckan klarade jag det ganska exakt. Denna veckan jobbar jag ju mer, men jag bör klara det ändå med tanke på att arbetsdagarna inte är så överdrivet långa. Jag har normala dagar och dessutom har jag ju haft tuffare veckor än denna och då har jag ju klarat mina mål med antal steg i alla fall. Jag slutar inte kämpa med dom liksom. 
 
Annars är det ju Musikhjälpen som gäller för mig denna veckan. Det blir väl mycket lyssna på radion. Kul att detta inte är något som ställs in. Man har ju annars under 2020 fått vänja sig vid att de mesta ställs in. Kul att man kör Musikhjälpen och det ska bli spännande att se hur man kör programmet i år, med tanke på alla regler och restriktioner kring coronaviruset. Hur mycket jag kommer att bidra med vet jag inte, men jag tror att jag följer många av dom 144 timmar som totalt kommer att sändas denna veckan. 
 
 
 
 
Peg Parnevik - 2018
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE