Orkar ingenting efter middagen.

Två dagar har gått på denna veckan och den första tanken jag får nu är konstigt nog inte att Musikhjälpen är igång.  Jag tänker heller inte så mycket på att jag har börjat på ett nytt schema denna veckan. Jag funderar ärligt talat inte heller så mycket på hur jag ska lägga upp mina promenadrundor denna veckan, även om jag har 6 dagar av jobb. Det löser sig på något sätt när det blir söndag i alla fall. Nej, jag tänker inte  så mycket på någonting annat än att jag nu i två dagar har blivit så jäkla trött, ungefär klockan 16:30. 
 
Jag har nu i två dagar gått upp ca 04:30. Sen har jag jobbat på och både igår och idag så slutade jag typ jobba klockan 15:00. Efter detta har jag bara gått raka vägen hem och bytt om till mer passande kläder för en promenadrunda. Jag har sen gått ca 5 km. Sen blir det mat hemma i lugn och ro, och sen säger kroppen ifrån och det tar liksom tvärstopp. Jag orkar sen verkligen ingenting. 
 
Detta är lite frustrerande jag hade inför denna veckan tänkt att jag skulle få gjort en hel del. Jag behöver storstäda en del. Jag behöver göra rent i röret under handfatet på toa. Jag vill ju också blogga mer, lägga upp bilder på Instagram och det kan ju vara ganska kul med TikTok också. Ite mycket har jag orkat bry mig om, utan jag har bara känt mig helt slut i kroppen efter 16:30.  Jag vill gärna inte trotsa den känslan när kroppen faktiskt säger ifrån. Jag har en känsla av att det kan vara ganska farligt om man inte tar kroppens signaler på allvar. 
 
Nu är det ju egentligen ganska mycket denna veckan. Jag har massor med jobb och nytt schema kör jag på vilket gör att man får tänka till lite extra så man inte gör fel i onödan. . Jag vill följa Musikhjälpen och inte missa någon fett cool auktion för att jag inte har haft koll på att den finns överhuvudtaget. Jag vill ju också sätta mina 80 000 steg, även denna veckan. Det ju ändå att jag anstränger mig lite för att fixa det. Jag måste ju planera in detta på något vis mellan arbetspassen. Det blir ju inte många steg avverkade när jag sitter bakom ratten och kör. 
 
Någonstans kanske det bara blir för mycket för mitt huvud att ta in, men jag tänker ändå på det för ofta och energin tar liksom slut. Även om jag inte gör så mycket så behöver man kanske vila huvudet mer än vad jag gör. Jag tänker kanske för mycket på vad jag vill få gjort. Jag känner mig kanske stressad över att det kommer att bli tufft att hinna och orka med och någonstans i allt detta så orkar man tillslut inte. 
 
Min analys är kanske helt fel. Jag är kanske bara slö och har för många negativa tankar och allt de tar ju på kraft och energi. I dessa jävla "coronatider" också där råd och krisinformation kastas på oss varje dag så är det ju inte konstigt om ibland känner att man är låg på energi. Hur ska man kunna känna sig pigg och glad och vara full av energi när man inte vet när den här skiten med COVID-19 är över helt och hållet. När ska man få ett mer levande liv igen. Kanske har detta med coronaviruset påverkat mig mer negativt än vad jag har trott? 
 
Det är i alla fall kul att Musikhjälpen är igång nu. Jag följer det ganska mycket, framförallt på radion. Jag har kollat in lite olika auktioner som man kan buda på till förmån för Musikhjälpen. Jag är väldigt osäker på om jag verkligen vill buda hem nånting av allt jag har sett hittills, men allting har man ju inte sett än. Men jag ska faktiskt erkänna att jag inte lika sugen på att försöka buda hem några auktioner i år. Men jag stänger inga dörrar. Vill jag något tillräckligt mycket så gör jag nog ett försök att buda hem det. Jag är ändå beredd att lägga mycket pengar på något som jag vill ha som fan. 
 
 
Jag gillar ändå Musikhjälpen som program. Det kommer jag nog aldrig att tröttna på. Det är ju fett coolt att köra ett program med mycket underhållning dygnet runt. Man får massor av olika människor att engagera sig för att det ska komma in mycket pengar till en  bra sak. Sen när det är slut på söndag så det förmodligen samlats in minst 50 miljoner kr som ska gå till att göra världen lite bättre. Jag kan inte göra något annat än att gilla ett sådant program så in i helvete. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE