Nyårslöfte?

Brukar ni ha nyårslöften? Jag kan tycka att det är lite roligt att lova sig själv någonting som man sen försöker åstakomma. Problemet är att jag ofta har svårt att hålla mina nyårslöften. Tex lovade jag mig själv inför 2020 att jag minst en gång i månaden skulle göra nånting som för mig var utöver det vanliga. Jag vet inte om jag lyckats riktigt med det. Jag skulle väl alltid kunna vända och vrida till det så att jag kan hitta nånting som för mig var utöver det vanliga, som jag har gjort en gång i månaden under detta året.  Men när jag nu sitter här och funderar så kan jag nog ändå inte säga att jag lyckats riktigt fullt ut. Coronaviruset gjorde väl det betydligt svårare för mig att hålla mitt nyårslöfte. Det känns lättast i dessa tider att skylla på det, men jag tror faktiskt att det hade en ganska stor betydelse. Man fick ju liksom tänka om och ställa in saker ganska omgående efter att man hade fått vetskap om vad coronavirus var för något. Är det något man verkligen kommer att minnas från 2020 så är det ju coronaviruset. Det tog ju liksom över även om jag inte kan säga att jag personligen drabbades så mycket av det. 
  (null)

Men jag gjorde ju ändå lite saker under detta året. Jag besökte ju Södertälje där jag träffade Alexandra Nilsson. Jag hade några roliga utekvällar. Jag satt hemma och ritade av mig själv. Jag var på ett kalas för att fira min systers dotter och jag var i Falkenberg på dopet av min brors dotter. 
 
 
Men mycket mer en detta som inte är så vanligt att jag gör blev det nog inte i år och då kan jag väl inte säga att jag riktigt lyckades hålla mitt nyårslöfte. 
 
I år har jag tänkt att jag ska vara skitnoga med att hålla mitt sparmål som jag har inför nästa år. Jag ska spara en viss summa pengar varje månad. Samma summa varje månad och detta ska jag hålla i 12 månader. Jag tänker inte "nalla" på detta sparkonto. Jag tänker inte låna av mig  själv och tänka att jag tar ut lite nu och så betalar jag tillbaka sen. Jag ska vara stenhård och hålla mitt sparmål för det är ändå en ganska blygsam summa som jag ska spara om man ser till en månad i taget. Ser jag det sen på 12 månader då kommer jag att till nästa år ha en ansenlig summa pengar som jag sen kan använda för att ta mig ett stort kliv närmare den vision jag vill nå i livet. Det får bli mitt nyårslöfte för år 2021. Hålla sparmålet och inte spara mindre än vad jag behöver göra för att nå mitt sk ekonomiska mål 2021. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE