Nyårsafton.

2020 gör sin sista dag. Jag ska ägna nyårsafton åt att i olika blogginlägg titta tillbaka på hur året har varit. Nya publiceringar kommer att läggas upp mellan  klockan 08:00 och 16:00 idag. Sen är mitt bloggår 2020 slut. 
 
Nu har ju inte 2020 blivit riktigt som jag hade tänkt mig. Har det blivit det för någon? Jag hade ju tänkt att resa mer och bara göra mer saker på fritiden än vad jag brukar göra, men i mitten på mars fick man ju tänka om. Coronaviruset slog till och sen drabbades väl mer eller mindre alla av det på ett eller annat sätt. 
 Jag började året bra med en Musikhjälpengrej januari och sen hade jag en galen utekväll i februari. Sen satt jag och planerade lite utlandsresor och jag började även att titta på lite olika resmål runt om i Sverige. Men coronaviruset kom i mitten på mars och då var det ju bara att lägga ner planerna allt sånt och jag bestämde mig ganska snabbt för att inte göra någon utlandsresa förrän det känns mer ok att åka igen.  Jag har  även varit  försiktig med att resa inom Sverige. Det blev inget Stockholm i år. Där brukar jag annars göra ett besök minst en gång om året, men inte ens det kändes. Jag har stannat hemma mer än vad jag hade tänkt mig och jag tror jag kan säga att allt berodde på: Pandemin, coronaviruset, restriktioner och tillfälliga regler och lagar.
 
 Pandemin kanske egentligen inte har drabbad mig personligen. Jag har ju jobbat på och hemma har jag ju grejat med mina vardagliga saker. Den fick mig ändå att stanna upp och tänka mer än vad jag kanske annars brukar göra. Hur vill jag ha det i framtiden? Jag funderade på hur jag ska göra för att en dag få det exakt så som jag nog har drömt om i hela mitt liv. Jag bestämde mig i år för att jag skulle göra ett ordentligt försök att faktiskt nå den vision som jag har haft sen jag var liten. Dessa tankar växte nog sig starkare för pga pandemin. 

 Jag kommer inte att i detalj berätta vad min vision  handlar om. Detta är något jag bara kör på med och sen när jag klarar det så lär folk som är intresserade av vad jag gör i mitt liv få veta det ändå. Klarar jag det inte så kommer jag ändå att ha det väldigt bra på ett eller annat sätt pga att jag i alla fall har försökt. Allt som jag väljer att göra och som tar mig närmare min vision, gör bara att jag i slutändan får det bättre och bättre, även om jag inte lyckas fullt ut. Detta är inte en grej som jag antingen kan lyckas med eller misslyckas med. Det är liksom inte så. Jag lyckas med det så länge jag aktivt jobbar med att försöka förverkliga min högsta dröm. Om jag sen kommer på att jag inte vill fortsätta kämpa  och jag inte når mitt mål fullt ut, så kommer det ju att göra att jag kan förverkliga en eller flera andra drömmar istället. Det är ju inte dåligt det heller. 
 
Man får väl hoppas att världen får ordning på detta med coronaviruset under 2021. Egentligen finns det ju inget bra med detta och jag är väldigt trött på allt som har med pandemi och coronavirus att göra.  Jag vill att det ska bli som det var innan vi ens visste att det fanns något som kallades coronavirus. 

Man får väl verkligen hoppas att vi snart får ett bättre 2021. Nu har man ju i alla fall börjat vaccinera mot COVID-19. Det känns ju i alla fall som att det då går och rätt håll. 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE