Nattblogg.

 Denna veckan är över och inget annat än glad för det. Större delen av veckan har jag ändå haft ganska bra arbetspass, men helgjobb är ju aldrig roliga. Dom känns alltid sega och långa även om jag har haft ganska normala arbetsdagar under helgen. 
  (null)

I början av veckan hade jag bra arbetsdagar för jag slutade ganska tidigt och detta gjorde att jag bestämde mig för att köra ganska hårt med promenadrundorna. Under de 3 första dagarna så gick jag det där varvet som är på ca 12 km. Detta varvet vet jag inte hur många gånger jag genom åren har gått, men det måste ju vara över 1000 gånger i alla fall. Egentligen har jag ingen aning. Kanske är det under 1000 eller så är det mycket mer, men oavsett så handlar det om många gånger. Så mycket att jag har tappat räkningen. 
Detta kändes bara bra och ingenting var jobbigt överhuvudtaget. Jag fick ju ihop 75 000 steg på 3 dagar och målet är ju alltid att nå 80 000 steg inom 7 dagar. Nu är det ju inte så att 3 12 kilometersvarv gör att jag fixar 75 000 steg, men jag räknar ju allt jag går under 7 dagar och då dessa 3 varv ger mig säkert minst 60 000 steg. Jag har ju nu gjort över 100 000 steg. Så stegen denna veckan är jag mer än nöjd med. 

Skönt att man blir helt ledig nu i två dagar. Jag trodde inte riktigt att jag skulle orka med denna arbetsveckan. Jag tänkte att jag blir säkert sjuk på något sätt. Men när jag väl jobbade på så kändes det ju ganska lugnt, måndag- fredag i alla fall. Sen när det bara var helgjobb kvar att tag tag i då tänkte jag bara att jag biter ihop och kör, oavsett hur allt känns. Jag slutade ju ändå ganska tidigt, även under helgpassen. Igår slutade jag ca kl 16:00 och idag slutade jag ungefär klockan 15:00. Det funkar liksom. Jag är annars mer van vid att helgpassen brukar vara mycket längre och i princip hinner man bara äta och sova när man kör helgen. Så var det ju absolut inte denna gången. Så avslutningsvis får man väl säga att denna veckan har varit bra från måndag-söndag, trots allt. 

Nu är jag däremot j*vligt trött och då brukar man kunna sova gott bara man går och lägger sig. 
  (null)

 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE