Jobbet?

 Jobba på kommer jag säkert att göra nästa år också. Det känns som det händer nya saker minst varje månad på jobbet. Man får hela tiden sätta sig  in i nya grejer och försöka göra så gott man kan och det är fullt ös hela tiden. Det är kul att jobba på och även om det känns tufft ibland så trivs jag bra med mitt jobb och jag har också massor med bra arbetskamrater och chefer. Det kan jag 100% ärligt säga. 
 
Jag har under året kört på ett schema som innehåller 9 veckor. Det schemat jag kommer att fortsätta köra på under större delen av nästa år innehåller 6 veckor. Det är ungefär samma typ av tider och körning som jag har haft under detta året. Jag fortsätter så, men jag känner ändå att detta schemat som jag nu har fått är bättre än det jag har haft. När jag sökte schema i början av novmember i år så ville jag inte ha något annat av allt som fanns att välja på. 6 olika veckor med blandad körning och inga jättesena kvällar. 
 
 Det blir nog bra. Det känns i alla fall väldigt bra inför jobbåret 2021. Jag har beslutat mig för att inte jobba för hårt. Jag vill mer släppa kontrollen och greja mer på känsla. Hoppas det kommer att funka och känns bra,  för då kommer jag nog att trivas ännu bättre med mitt jobb. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE