Har varit övertrött.

Egentligen hade jag tänkt att publicera ett annat inlägg ikväll. För några dagar sedan hade jag skrivit klart det, men innehållet var av sådant att jag blev osäker på om jag ville publicera. När jag blir det minsta lilla osäker på om jag ska publicera nånting på min blogg, då väljer jag alltid att inte göra det. Jag tycker att det är en bra princip att ha och jag har hållit den i många år. Detta är nog en förklaring till varför jag så sällan ångrar något som jag har publicerat på min blogg. Jag är alltid helt säker på att det jag skapar är sånt som jag vill släppa.  Är jag helt säker på vad jag vill publicera, då tror jag att jag kan stå för många av mina inlägg på sikt. Jag kanske inte alltid tycker likadant i dag som jag tycket för tex några år sedan. Jag kanske idag inte skulle vilja publicera vissa typer av inlägg som jag tidigare har gjort, men jag kan lätt stå för allting idag. Jag ändrar mig kanske och tycker annorlunda, men då har jag inga problem med att säga. Jag tycket så då, men idag tycker jag något annat. 
 
Helgen?
Jag har haft en lugn helg. Ärligt talat har jag varit väldigt trött. Övertrött skulle jag nog säga. Jag har bara gjort det nödvändigaste och sen har jag inte orkat så mycket mer. Jag tycker annars att jag har haft en bra arbetsvecka med bara 3 dagar av jobb, men dom har ju varit ganska långa. När man 3 dagar på raken får kliva upp klockan 06:00 och sen inte vara färdig jobbad förrän efter 19:00 på kvällen, då kanske det inte konstigt om man känner sig lite övertrött under kommande lediga dagarna. Även om jag gillar dom pass jag hade så är det nog svårt att inte känna sig trött och sliten efter sådana dagar.
 
Jag ville få gjort mer i helgen. Man tänker hela tiden att man ska ta tag i saker, men jag landade alltid i att kändes viktigt just nu, då brydde jag mig inte alls. Övertröttheten tog över. Jag kan ju fortfarande få gjort lite saker ikväll, men imorgon börjar ju en tuff arbetsvecka igen, så jag gör nog bäst i att redan nu bara varva ta det lugnt ikväll också. Samtidigt är jag sugen på att pilla mycket med min blogg ikväll. Just nu känner jag ju bara hur allt annat omkring mig bara försvinner och jag vet ju då att jag har väldigt lätt för att just blogga. Man ska alltid passa på när man känner att man har "flow". Då blir oftast blogginlägget väldigt bra. Jag har dessutom ganska många inlägg som jag tänker att jag vill få publicerat innan detta året är slut. Detta vill jag klara och jag har liksom satt en sådan deadline på massor av framtida inlägg. Det gör ju att man blir mer kreativ med bloggen och behöver jag ju stundtals vara om jag ska kunna blogga på ett det sättet som jag helst vill. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE