Fredag ( 2020 12 18)

Nu kör man på. Jag jobbar tufft sen igår och så är det resten av denna veckan. Nästa vecka börjar jag en period där jag jobbar är lite mer ledig igen. Det sköna är ju att jag kommer ha det så i 3 veckor. Men resten av denna veckan är det mycket äta jobba sova, fram till söndag eftermiddag. Idag slutade jag jobba senare än vad jag brukar göra. Imorgon ska jag börja jobba ganska tidigt. Lördagen är ganska lång och börjar jag lite senare på söndag, men det är ändå så att man startar arbetsdagen ganska tidigt. Detta får man ta ibland. Det är bara att bita ihop och köra. Oavsett vad man tycker om det så behöver man ju jobba liksom. 
 
Promenadrundor har funkat bra denna veckan. Jag har nu i skrivandets stund över 70 000 steg i benen som jag har fixat på 5 dagar. Det gör ju att det princip räcker att för mig att jag går fram och tillbaka till jobbet imorgon och på söndag, sen har jag ju klarat mina 80 000 steg på en samma vecka. Det är målet för mig, och har varit så ett tag nu. 
 
 
Musikhjälpen är ju igång denna veckan och jag  följer det ganska mycket. Jag vet fortfarande inte hur mycket jag ska bidra med. Jag är långt ifrån säker på om jag ska försöka ta någon av dom auktioner som jag har lite koll på. Jag tänker fram och tillbaka. Vi får se. Det är inte så att jag inte har bidragit med nånting redan nu. Det har jag gjort, men tankarna snurrar kring om jag ska skänka typ 10 000 kr eller mer. På 4 år har jag ju skänkt 80 000 kr. Egentligen är det 100 000, men av dom 37 000 kr som jag skänkte 2017 till Musikhjälpen så tog jag tillbaka 20 000 kr eftersom en av dom auktionerna som jag budade hem inte levererades. 
 
När jag idag funderar så försöker jag ju tänka på vad jag faktiskt vill göra, samtidigt som jag försöker dra nytta av tidigare erfarenheter allt som har med Musikhjälpen att göra. Sen är det ändå så att jag gillar programmet och det är inget snack om att det behövs för att världen i alla fall ska bli lite bättre. 
 
Nu är det helg! Nu kör vi!! Jobba och följa Musikhjälpen är sånt som gäller för mig!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE