48 Miljoner ❤️💚

Det känns både skönt och lite vemodigt att denna veckan nu är över. Det sköna är att allt jobbande är färdigt för nu, men det vemodig är att Musikhjälpen 💚❤️ är slut för i år. Samtidigt skulle jag nog tröttna på Musikhjälpen om det hade hållit på längre eller oftare. Det är ju bra som det är att man kör en vecka en gång per år. Det är väl därför jag aldrig kan tröttna på det. 
 
Jag skänkte inte så mycket pengar i år. Jag taggade ner lite mot vad jag har gjort tidigare. Jag kände inte att jag ville skänka så mycket som jag annars har gjort sen 2015. Det känns inte fel eller nånting. Jag ville också vara lite försiktig med att tex buda hem en auktion som handlar om någon upplevelse. Tex träffa någon kändis och göra nåt kul med den eller dom personerna. Detta har jag ju gjort några gånger tidigare, men eftersom allt med coronaviruset inte på långa vägar är över så vill jag inte boka upp mig på nånting. Jag har inga planer nånting under den närmaste framtiden och så får det vara tills detta med viruset är över och man kan börja leva livet utan att behöva tänka på alla råd och restriktioner som man matas med varje dag nu. Detta lär väl också fortsätta en bra bit in på nästa år och då tänker i alla fall jag chansa på att tex lägga 30 000 kronor på en auktion och sen se om det jag har budat hem blir av eller. Man vet ju heller inte hur allt ser ut om några månader eller om ett halvår. Restriktionerna och alla regler som finns nu för att man ska minska smittspridningen kanske är ännu hårdare och mer tilltagna än vad dom är nu. Man vet egentligen ingenting och med dessa förutsättningar så håller jag igen med att planera många saker överhuvudtaget. 
 
Dessutom vill jag köra ganska mycket på min vision och högsta dröm och det krävs mycket mer pengar där i framtiden. Det är egentligen bara pengar som gäller ett bra tag till. Allt med den grejen har gått så jäkla bra i år så jag vil bara fortsätta köra på så jag inte tappar fart. 
 
Sen var det inte så att jag inte skänkte nånting överhuvudtaget till årets Musikhjälpen. Jag sålde två böcker på min Tradera och totalt blev de ca 500 spänn. Dessutom skänkte jag lite pengar i något som kallades PINGISBÖSSAN. Det var Svenska bordtennisförbundet som hade valt och engagerat sig i Musikhjälpen och det är ju inte så konstigt att jag lägger pengar i något som har med pingis att göra. Jag bidrog även i andra bössor. Några små summor lite här och där. Jag har varit med och bidragit, men jag valde i år att inte skänka så mycket som jag  tidigare har gjort. Det var ett rätt beslut och det är jag säker på att jag kommer att tycka om: Några dagar, några månader och om ett år också. Det kommer säkert fler Musikhjälpen i framtiden och jag kommer säkert att älska Musikhjälpen då också. Bara för att jag inte har skänkt så mycket pengar i år så finns det ju inget som säger att jag inte kan pumpa in sjukt mycket pengar till Musikhjälpen dom kommande åren. Man kör säkert 2021, 2022, 2023 och minst till 2050. Jag kan inte komma ifrån att jag tycker att Musikhjälpen är sjukt coolt eftersom man kör underhållning och massor med människor samlar in pengar tillsammans för att göra världen lite bättre. I år blev det ju över 48 miljoner kr. Det visar ju vilket häftig "apparat" som Musikhjälpen är. 48 MILJONER !!! OMG!! WOW !!
 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE