2021?

Vad ska man tro om 2021. Det går ju nästan inte att veta nånting. Det har man ju fattat efter detta året. Coronaviruset har ju stoppat många av dom grejer som jag hade på gång och man har ju blivit mer medveten än någonsin om att saker och ting kan hända som i alla fall till viss del förändrar livet. Det enda som egentligen har varit positivt med pandemin för min del är att jag har tjänat pengar pga att jag inte har bränt dom på alla dessa saker och upplevelser som jag först hade tänkt göra. Jag har istället kunnat spara och på så sätt haft mer pengar att investera vidare än vad jag annars skulle ha haft. 

Sen känner jag ändå att jag gärna hade tjänat mindre pengar om allt med coronavirus aldrig hade drabbat världen, men naturligtvis är jag glad för att jag har kunnat vinna på det ekonomiskt på ett bra sätt.  Frågan är hur länge detta ska pågå? Vad kan man egentligen göra nästa år. Jag har har sen länge bestämt mig för att jag bokar inte upp mig på nånting förrän detta med viruset mer har lagt sig. Sen tror jag tyvärr att vi kommer att få leva med detta under en fortsatt ganska lång tid. Även om coronaviruset och faran liksom försvinner, vi får ju vaccin osv... så kommer ju inte livet som man hade innan mitten på mars att bara återgå till hur det då var. Allting kommer ju att ta sin tid även efter att själva pandemin är över. Allt återgår ju inte till det normala över en natt liksom. Det känns lite sorgligt när jag tänker så, men det kommer ju bara att vara något som man får finna sig i. 
 
Jag kör väl i alla fall på med: Jobb, promenader och bloggen. Det blir säkert en hel del inlägg på TikTok också. Just den appen tycker jag är ganska rolig, fast får jag välja ett sk internetforum att hålla på med av allt som finns så gillar jag mest att skapa nya inlägg på Dannebloggen.  
(null)
 
Man får väl se till sommaren om det blir något OS. Det skulle ju varit i år, men det blev ju inget. Jag kollar inte så mycket på någon annan sport än pingis, men under OS brukar jag ändå kolla ganska mycket. 
 
En grej som jag har biljett i år var Bokmässan i Göteborg, men det blev ju inget besök där i år. Man körde lite digitalt och min biljett som jag hade för 4 dagar den gäller för Bokmässan hösten 2021. På ett sätt är ju ändå det positivt att jag inte behöver köpa en ny 4-dagars biljett, och bränna nya tusenlappar på det. Det är bara att vänta tills allt med den pandemi är över. Sen blir det säkert Bokmässan på riktigt igen. 
 
Jag har annars inte bokat upp mig på nånting framöver. Man får ju vänta ut pandemin. Tänk när den är över och man kan börja göra allt det där ingen som man kanske har saknat sen i mars.  
Bara att kunna planera en resa, boka den och ha något att se framemot. Bara den grejen kommer ju att kännas extra bra. Tänk att bara kunna gå ut och träffa vem f*n man vill igen utan man riskerar att få skit för att man bryter mot några j*vla restriktioner. 
 
Man får väl hoppas att 2021 blir året då man kanske kan få göra mer av allt de där som man hade hade på gång inför 2020. Jag har ju inte sluta intressera mig för: Party, bubbel och resor. Tack vare denna pandemi så är man ju mer sugen än någonsin igen.  Man vill ju sluta hör om, och  bry sig om något j*vla F'cking virus. Hoppas det mer kan bli så under 2021. 
 
Gott Nytt År!
 
 
(null)

(null)

 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE