Vecka 36

Jag trodde förra veckan att bara jag får jobbat   det blir fredag så kommer jag att börja på en mer "soft" arbetsperiod med: Roligare körning, mindre jobb och mer ledigt. Det känns väl inte riktigt så nu. Denna arbetsveckan är ganska tuff. Det känns i alla fall inte som den blir mer "soft" än dom två senaste veckorna som jag har haft. Jag har kanske lite mer av sådan körning som jag gillar att ha under denna veckan, men annars är det nog inget annat som känns bättre. Jag får vänta minst en vecka till innan jag kan säga att jag är inne i en mer behaglig arbetsperiod. 
 
 
Annars är det som vanligt. Jag är noga med att gå ut på mina promenader och allt känns bra med detta. Jag vet inte just nu hur jag ska fixa denna veckans mål med antal steg. Jag har ju ganska långa dagar av jobb, men jag brukar ju hitta en lösning och jag är ju ledig till helgen och då kan man ju i alla fall gå två megalånga promenader om jag tycker att jag inte har gått tillräckligt under veckan.
 
Nu har det väl blivit hösten. Detta är ju ändå sista dagen av augusti och september är i alla fall för mig en känsla av att det är höst. Jag tycker att det är ganska mysigt med höst. Det blir ju sällan för varmt, men det är ju inte direkt någon vinterkyla heller. När det blir höst så har ju också mer än ett halvår gått och då kan jag ju också se att jag är nära att lyckas fixa vissa målsättningar som jag bestämde mig för i början av året att försöka slutföra. Ofta när jag grejar så tänker jag ju att jag vill börja i januari och bli klar i december, samma år. Det känns mest naturligt, mindre stressande och tidsmässigt mest rimligt ett helt kalenderår i taget. När det nu bli höst och bara 4 månader kvar av 2020 så känns det ju mer motiverande att försöka slutföra något som man kanske har kämpat med i över ett halvår. Känner man att man är nära att slutföra något, så ger man kanske inte upp lika lätt. Sen är ju hösten bara en väldigt fin årstid, och mer än så behöver jag inte känna för att jag ska må bra. Sommaren för min del har varit bra, även om allt kanske inte blev som jag hade tänkt mig från början. Jag hade tänkt göra mer saker, fast coronaviruset kom ju liksom i vägen. 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE