Vecka 35

 Det är skönt att börja denna veckan med en helt ledig dag. Förra veckan var väl inte så rolig att jobba på med. Jag hade på tok för många pass som jag inte gillar att ha och jag hade ju också en jobbhelg att ta mig igenom. 
 
Denna veckan känns väl lite bättre när det kommer till jobb och vad jag har för pass. Sen kan man väl ändå säga att jag längtar till fredag för då börjar jag ändå en ganska med mer av den körningen som jag gillar att kämpa med, och fler lediga dagar än vad jag normalt brukar ha. Det känns lite tufft just nu att jobba på. Det kan jag erkänna, men det är ju ändå bättre att bara bita ihop och kämpa med det än att försöka komma undan och smita ifrån. Inget kommer att bli bättre om jag inte jobbar på. Det passar inte min stil att liksom skita i det bara för att mycket inte är så himla roligt med jobbet just nu. Det blir ju också lite som man gör det till själv. 
 
Annars är det väl som vanligt. Jag kommer att kämpa med mina promenadrundor. I ur och skur kommer jag att ta mig ut om jag känner att jag behöver det för att fixa min målsättning för varje vecka. Det är något som känns bra och jag har sen länge fixat att få över 70 000 steg i veckan. Det har varit ganska enkelt. 
 
 Denna veckan får jag ju också in ganska mycket pengar. Det är lön och allt möjligt annat av saker som jag får cash för nu. Detta känns ju alltid bra och jag kommer ju också att använda en hel del av dom pengar som jag får in till att ta mig närmare min vision som jag har i livet. Jag har faktiskt redan gjort det. Jag gör allt jag kan. Jag maxar och det känns bara bra.  Det är ju min högsta dröm, och har alltid varit. Även om jag inte nu kommer att vara i närheten av någon förverkligande av drömmen så kommer jag ju närmare, samtidigt som jag alltid får en bättre ekonomisk situation ju mer jag väljer att göra för att lyckas med min vision. Jag kommer att ångra mig om jag inte känner att jag har gjort ett ordentligt försök i alla fall nå den dröm som jag i hela mitt liv har drömt om. 
 
 
 
  (null)
(null)


Anonym
08 August, kl. 09:56 | Blogg;

Jag gissar att din vision något av följande:
1. Bli skuldfri
2. Börja jobba deltid
3. Köpa husbil
4. Någon sorts större kroppsgrej (typ 16 weeks of hell)
5. Köpa helt nya möbler till lägenheten+renovera

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE