Pengar och vision.

Vissa av er följare ställer frågor och dom två vanligaste som jag nu får är 

1. Hur tjänar du alla pengar? 
2. Vad exakt är din vision, berätta mer i detalj?

Jag vet inte riktigt vad jag egentligen ska svara på någon av dessa frågor. När det kommer till frågan om pengarna så verkar det som att många tror att jag kan ge några sk garantips på hur man exakt ska göra för att kunna tjäna pengar.  Jag kan ju bara säga att jag gör ju saker som funkar för mig, men jag tror inte att allt jag gör som jag klarar av att tjäna pengar på automatiskt bara funkar för vem som helst, även om någon annan skulle göra på exakt samma sätt som jag har gjort. Vi har ju alla olika förutsättningar och befinner oss på olika platser i livet. Saker som funkar för andra att tjäna pengar på funkar kanske inte för mig och tvärtom. Jag tror inte att det går att svara exakt på hur jag tjänar mina pengar på alla som sätt som jag har lyckats på. Ibland är det ju tillfälligheter och ren jäkla tur att jag har lyckats. Då kan man ju inte säga att det finns några garantier för vad som funkar och inte. Dessutom kan jag väl ärligt också säga att jag inte är så sugen på att sitta och blogga vad jag exakt har gjort, steg för steg för att sen lyckats bygga upp en bättre ekonomi. Jag vill ju lägga mitt fokus på att tjäna mer pengar och fortsätta bygga upp en starkare och ännu bättre privatekonomi. Jag vill lägga energin rätt liksom, då är inte det att blogga om vad jag genom åren har gjort för att tjäna pengar.

När det kommer till frågan om vad min vision exakt är så är det ju också något som är ganska svårt att svara på eller berätta mer om än vad jag redan har gjort. Hela grejen med att man har en vision som man vill uppnå är ju just att det inte är ett specifikt mål som går att ta på eller säga exakt vad det faktiskt är. Det handlar ju mer om ett tillstånd en punkt i livet som man vill uppnå. Jag kan ha en vision om att bygga upp något som sen gör att jag kan säga att det där var min förtjänst att det nu är som det är med något. Jag vill bara komma till en punkt i livet där jag känner mig nöjd med allt och även om jag känner mig ganska nöjd idag med mycket av sånt jag har gjort och hur jag har det i livet, så är det något som fattas. Jag vill känna eller ha nånting mer som jag inte riktigt känner att jag har idag. Jag vill liksom fåt lite till av livet, innan jag nöjer mig helt och hållet. Att ha en vision är inte att ha någon konkret målsättning. Det mer en känsla eller ett tillstånd av livet som man vill hitta. Därför kommer jag nog inte kunna ge er några bättre svar än vad jag nu har gjort. 

Hoppas ni nöjer er med dessa svar nu. Jag har fått så mycket frågor om just dessa två saker den senaste tiden och jag vet ärligt talat inte hur jag ska kunna svara tydligare på detta än vad jag just nu har gjort. Ni får gärna följa mig på mina sociala medier i framtiden. Jag lovar att jag ska berätta när jag mer lever i min dröm och liksom har uppnått min vision. Klarar jag det inte så hoppas jag att jag ändå kommer att må bra under hela mitt liv. Jag mår bra nu och jag är för det mesta nöjd och glad. Jag kan idag göra tummen upp för mycket i mitt liv, och bättre ska allt de som redan är bra bli. Det är väl ungefär så jag tänker. 
(null)
(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE