Jag vill också vara ledig

En sak som jag mer eller mindre hatar det är att prata jobb på min fritid. Nu är ju hata ett väldigt starkt ord. Jag kanske istället ska säga det finns en sak som jag inte gillar. Jag frågar naturligtvis själv folk ibland vad dom  jobbar med , men jag fortsätter sen inte att samtala om det. Jag tycker snacket som blir i samband med att man pratar om någons eller mitt jobb blir så tråkigt. När jag är ledig vill jag helst prata om andra saker än jobb. Jobbet lägger man ju så mycket tid på ändå och att få frågor som i mitt fall handlar om bussar vill jag helst inte prata om när jag är ledig. Jag är oftast heller inte  så intresserad att höra så mycket om någon annan människas jobb. Visst jag har ju träffat något offentlig person och så. Där kan det naturligt vis vara intressant att fråga lite. Men märker jag att den personen jag pratar med kanske inte vill prata så mycket om sitt jobb, då gör jag inte det. Jag vet ju själv hur tråkigt jag tycker att det är när någon frågar mig och jag bara inte har någon lust. Då tänker jag ju samtidigt på att jag inte ska tråka ut andra med samma typ av snack. Jag tror att det finns ganska många som är som mig. Som inte vill prata jobb när dom är lediga. 
 
Jag har varit med om att folk vill prata buss med mig när jag typ besöker ställen som: Korvkiosken, banken eller tandläkaren. Jag gillar det liksom inte.  Jag är ju inte på besök utanför en korvkiosk för att jag vill prata om mitt jobb. Jag ska köpa snabbmat och strunta i jobbet ju. Jag vill vara ledig när jag faktiskt är fri från jobbet. Jag kan heller inte svara på frågor som jag får. Jag måste inte och jag vill väldigt sällan bry mig. 
 
Jag får väl se om jag kan komma på något lurigt att säga i framtiden så att man faktiskt kanske kan slippa prata jobb när man är ledig. Stundtals blir det på tok för mycket sånt snack. Jag kan inte tycka annat än att det är ganska tråkigt. Jag trivs bra med mitt jobb, men jag vill helst vara ledig när jag är det och ibland blir det bara för mycket det där "buss" och "tuta och kör-snacket". 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE