Alltid är det något🌃🌌

Mycket är bra i mitt liv just nu och det vill jag verkligen börja med att säga innan jag kommer in på alla möjliga saker som just nu känns mindre bra eller rent av får mig att må dåligt. Jag får kämpa med väldigt mycket saker igen. Jag får ibland hålla på med skit som jag helst skulle vilja slippa. Detta är jobbigt för jag vill fokusera på sånt som är viktigt för mig och i slutändan betyder att jag mår bra och kan förverkliga mina drömmar. Mycket är väl bra nu och jag tycker att även om jag har fått en hel del skit på sistone och fått utså en del rätt obehagliga saker så är de mesta bra ändå.
 
Men det känns ändå som det alltid är något av "skit"  som man bara vill slippa.. Det gör mig lätt förbannad och risken är att jag blir "totalblockerad" på att göra saker som jag helst vill syssla med. Det påverkar mig på ett negativt sätt och jag tappar lätt: Lugnet, avspändheten och mitt trygga jag som jag ändå allt som oftast nu för tiden känner. 
 
Jag kände för några dagar sen att det kändes väldigt bra i min kropp. Jag var maximalt avspänd och lugn och jag märkte hur det nästan direkt påverkade alla mina sinnen på ett positivt sätt. Dessutom kändes det som jag fick mer gjort, utan att jag stressade eller bara hade för bråttom. Jag tog det lugnt och gjorde saker ordentligt och efteråt var jag nöjd och glad över att jag hade hittat en sån skön och bra anspänningsnivå. Jag vill alltid att den där sköna känslan av maximalt avslappnade och levandet i nuet ska hålla och bara finnas där i vilka situationer jag än hamnar i. Men jag har svårt att behålla det på en bra nivå under en längre period. Jag kan stundtals komma ner på avspända nivåer som jag tidigare knappt har varit i närheten av, men så fort något oväntat och obehaglig skit drabbar mig så tänker jag sällan på att jag måste fortsätta att bibehålla lugnet och avspändheten. Vissa saker hatar jag bara att jag ska behöva utså och måste jag dessutom ha med något korkat dumhuvud att göra så känns det sällan bättre. Jag vill liksom slippa att beblanda mig med folk som bara ger mig en massa negativ energi, och som på ett eller annat sätt nästan tvingar in mig i saker som jag inte vill lägga ner någon tid på. Det bästa är ju att i dom flesta fall bara skita i det, men ibland känner man ju också att man måste sätta ner foten och säga ifrån. 
 
Nu känns det ändå bra. I grund och botten så mår jag bra och det känns också väldigt roligt att nu gör ganska mycket saker som jag faktiskt vill hålla på med. Jag får det ju också bättre och bättre för varje månad som går. Möjligheterna att hela tiden göra mer och mer saker ökar hela tiden och jag kan för första gången i livet nu se att min absolut högsta dröm, eller vision är inom räckhåll. Den känns möjlig att nå och det känns mer möjligt än omöjligt. För mig gäller det bara att jag håller mig till vad jag har planerat, vågar riskera lite och när tiden är rätt så måste jag kanske våga ta bort något i mitt liv som redan är bra, för att jag sen ska kunna få  något annat som är ännu bättre. 
 
Även om jag har fått hålla på med en del skit, p.ga vissa idioter den senaste tiden, så känner jag ändå att inget egentligen kan stoppa mig när det kommer till att nå mina mål i livet. Just nu handlar det mest om att nå alla delmål som i slutändan ska göra att jag verkligen når den där punkten i livet som jag alltid har drömt om och som är min vision och högsta dröm. Oavsett om mycket annat är bra eller dåligt så känns det bra att jag nu grejar med nånting som verkligen grevlig mycket positiv energi och det är också väldigt motiverande. Det skönt att ha det att falla tillbaka på i alla lägen liksom. 
 
(null)
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE