Tisdag (2019 10 15)

Sista lediga dagen av dom 4 på rad som jag nu har haft. Jag känner nu ikväll att jag vill att tiden ska gå långsamt. Jag vill ju njuta av ledigheten så mycket som möjligt, samtidigt som jag inte direkt känner för att jobba nånting denna veckan. Det blir ju också en ganska tuff arbetsperiod som drar igång nu igen. Det är ju bara att bita i det sura äpplet. Så mycket ledigt tar jag ju inte längre och då är schemat utformat så att ag fan får jobba rätt mycket när jag väl jobbar. 
 
Idag blev det en långpromenad igen. Det kändes bra och nu känns det ännu bättre. 
 
 
Först trodde jag inte skulle ta mig ut på min runda. Det regnade ju som fasen under förmiddagen, men vid lunchtid var det ju i princip inget regn alls och då blev jag ändå sugen på att gå ut. Jag tar ändå emot när det regnar och är riktigt skitväder. Riktigt så roligt kanske jag ändå inte tycker att promenader är, fast det sägs ju att det inte finns något dåligt väder ...bara dåliga kläder. 
Hmm,,,
 
Nu blir det lite slappa i massagestolen och jag skulle tro att jag kryper i säng runt klockan 21:00 ikväll. Jag känner mig redan nu ganska trött och då brukar jag faktiskt komma i säng ganska tidigt och slockna typ direkt. I morgon ringer klockan 05:00 och då är det upp och skutta och fullt ös med jobb igen som gäller. 
(null)

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE