Bra eller dåligt med rastlöshet?

Jobbat har jag gjort och jobba och mycket mer ska jag jobba både denna veckan och nästa. Under måndag, tisdag och idag så har jag redan nu fått ihop över 50 000 steg. 70 000 steg denna veckan kommer ju inte att vara några som helst problem att fixa. Det känns ju coolt.
 
Jag vill så mycket hela tiden och alla promenader gör ju säkert att jag känner av rastlösheten lite extra. Jag vägrar acceptera att det skulle vara något dåligt med det. Jag vill ju röra mig mycket och det gör jag nu. Jag har hittat något som jag tycker funkar för mig. Tanken är ju också att jag ska röra mig ännu mer i framtiden. Mer än vad jag gör nu i alla fall. Inget är är väl dåligt med det? Tänket är bra och det gör ju naturligvis gott för min hälsa. Men är rastlöshet bra för mig? 
 
Jag har massor med drömmar som jag vill förvekliga. Jag har sagt till mig själv i flera månader nu att jag bara ska köra på min grej. Det som gäller är att jag vill fullfölja mina drömmar och jag ska göra vad som krävs och vad jag har planerat. Jag tänker att inget får bli viktigare, men jag måste erkänna att det kommer stunder (som tex ikväll)  där jag känner att jag vill göra mycket annat också. Spontana grejer som inte är så planerade.
  (null)

(null)







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE