Sparar och samlar på mig för mycket.

 Jag tänker på massor av saker jag vill göra, men jag vet inte när jag ska göra nånting. Det är så det känns nu. Allt snurrar väl lite för mycket i huvudet. 
 
En sak som jag har märkt det är att jag lätt lägger undan, sparar och samlar på mig saker som jag tänker att jag kan få användning för när jag väl gör något av allt som jag tänker på. Kollar jag hemsidor på nätet så kanske jag sparar ner en länk. Jag sparar bilder i telefonen som jag tänker att jag ska föra över till en ny dator som jag tänker att jag snart ska köpa. Jag samlar lätt på mig grejer som jag ska med mig på någon av alla resor som jag tänker att jag ska åka på. 
 
Såhär håller jag på, men jag känner att när jag inte gör så mycket utan bara sprar grejer till sånt jag tänker att jag vill göra så blir det ju bara att det ligger och skräpar. Allt bara sparas arkiveras och läggs på hög, utan att jag egentligen får användning för nånting. Jag känner ibland att jag bara vill rensa, men jag har så svårt för det. Jag sparar och gör listor, men jag har sen länge känt att jag tänker för mycket  och utreder saker till förbannelse. Kommer jag att göra så till fan själv kommer och löser av mig?
 
Jag har blivit bättre på att inte samla på mig mer saker. Men jag är fortfarande försiktig med att kasta och rensa sånt jag redan har. Jag vet ju vad jag vill åstakomma i framtiden och mycket av allt jag samlar på mig tänker jag att jag kan behöva sen.
 
Fast samtidigt vet jag att jag mer bara ska vara här och nu och när jag väl ska genomföra nånting, då kan jag ju lätt skaffa mig allt jag behöver då. Jag behöver inte tänka på sen just nu. Jag vill alltid vara mycket i nuet och jag lyckas ganska bra när jag inte fastnar i för mycket tänkande, men jag täker ju på tok för mycket. Fan va svårt det ska vara att bli den personen som man faktiskt vill vara.   
 
(null)

 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE