Skönt med 4 lediga dagar.

Hej! 
 
Nu är snart dessa 4 lediga dagar över. Det har varit skönt med ledigheten, men det tog nog 2 dagar innan jag hade återhämtat mig ordentligt efter allt jobbande. Igår och idag har det annars känts riktigt bra i kroppen.
 
Jag har ju gått bra promenadrundor under hela min ledighet. Det är ju också bra att jag varje vecka jagar ett resultat. Jga vill ju nå 70 000 steg varje vecka och när ajg tänker så då blir det att jag tar mig ut även om jag skule känna mig lite trött och sliten. Sen känns det ju bra i kroppen efter att jag har varit ute och nu när det känns så bra som det faktiskt gör, då vill jag ju heller inte sluta med mina rundor. Jag vill ju inte att den där bra känslan som jag får av promenader ska försvinna. Då kör man ju på bara för det.
 
 Annars då?
 
Nu är det ju november och vad jag vet från tidigare år så har jag alltid mer räkningar att betala just denna månaden än vad jag normalt brukar ha. Jag har det alltid så i just i november. Är det en räkning som ska betalas bara en gång per år så nog fan kommer den i november. Har jag något som ska betalas två gånger per år då är det också alltid så att en av räkningarna kommer nu i november. Så fortsätter det med många andra räkningar också.  Det konstigt att det alltid blir så. 
 
Annars så grejar jag med mina saker och jag försöker få min vardagliga saker gjorda. Problemet är väl att dom vardagliga sakerna tar ju aldrig slut. Det går liksom bara runt runt. Jag vill få vardagliga saker gjorda, men det är ju hela tiden ett ständigt återkommande jobb som jag typ alltid känner att jag ligger efter med. Det finns alltid något som jag känner att jag vill få gjort. Jag försöker i alla fall ta tag i saker med en gång, innan det blir på tok för mycket. Jag vet inte om det är rätt. Man kan ju också strunta i det mer och sen när man väl tar tag i det så gör man väldigt mycket. Det behöver ju inte vara fel det heller.  
 
Jag får kämpa på med mina saker. Jag vill väldigt mycket nu. Vissa saker vill jag som fan. Man riktigt känner hiur det brinner i kroppen. Samtidigt får jag inte glömma att jag ska må bra också. Det är viktigt att inte plocka bort livskvaliten, inte ens näran grejar och kämpar som mest. Jag vill alltid må bra. Det vill väl alla?
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE