Jag tittar på saker.

 Det är bara skönt att vara ledig. Jag gör inte överdrivet mycket, men det känns ok. Jag tittar på saker och funderar vidare på allt som jag vet att jag vill göra framöver. Ibland känner jag också att vissa saker som jag tittar på kanske inte är något som jag egentligen vill göra. Då kan det hända att jag bara släpper det. Sånt som jag tänker nu att jag vill göra och grejar med att försöka fixa är ju inget som jag inte kan ändra mig om. Jag tänker aldrig låsa mig vid allt som jag tänker på. Typ: Det och det har jag betsämt mig för och då finns det inget som kan ändra på det. Har jag ett sånt "fyrkantigt"  tänk då kommer det med stora säkerhet inte bli så lätt att förverkliga alla dom drömmar som jag har. Allt som man tänker är rätt idag är kanske inte det imorgon. Imorgon kanske jag kommer på något som känns roligare och bättre, då måste jag ju kunna ändra mig och köra på det sättet istället. Det känns ganska självklart för mig och jag är glad att jag tänker så. 
 
 Jag körde en live på Instagram förra veckan och där var det några som frågade mig om hur det blir med den Sverigeresa som jag har tänkt att göra. Detta är ju en av alla saker som jag länge har funderat på hur jag rent praktiskt ska genomföra den. Jag har inte tidigare riktigt kommit på hur jag ska genomföra en sån resa så att det känns bra och roligt att göra. Men nu börjar jag ändå känna att detta är något som jag vill som fan... och när den känslan infinner sig på mig då brukar jag ta mig snabbare mot det mål som jag vill uppnå. Är jag bara peppad och taggad så brukar jag inte en lösning som jag funkar och som jag mår bra av.  
 
Sen gäller det ju också att faktiskt ge sig iväg. Att liksom ge sig ut och ta sig till alla platser man vill besöka. Det kanske är det svåraste. Att bara bestämma sig. Säga till sig själv att nu drar jag ..och sen också göra det. Så är det väl med många saker för mig. Det sista känns alltid som det svåraste att få fixat. På något sätt är det alltid lättare att strunta i det och bara vara. Vad jag än vill åstakomma så känner jag ju ofta att det krävs så mycket av mig. Därför kan det ofta  kännas extra svårt att ens börja ta tag i nånting, oavsett var det är. 
 
Även om allt inte just nu är perfekt så känner jag mig ganska nöjd med mycket. Jag mår bra och jag rör mig bra. Jag har under en ganska lång period kämpat och kört på min grej vilket har varit att få loss pengar så att jag kan fixa allt som jag tänker att jag vill göra och köpa. Jag har den senaste tiden stått inför många olika val där jag lätt hade kunnat ta ett "fel" beslut och sen hade jag inte befunnit mig i ett lika bra ekonomiskt läge som jag gör nu.
 
Allt ordnar sig nog även om jag kan känna att mycket tar så lång tid innan nånting är i ett läge så att jag kan fixa det.  Jag kanske inte kommer att kunna klara att fixa allt jag drömmer om, men jag vil i alla fall försöka. Orsaken till att jag misslyckas kanske bara kommer att bero på att jag inser att jag inte kommer att må bra. Om jag tror att jag  kommer att må skit av att förverkliga en dröm på ett visst sätt, då vill jag inte genomföra det. Det enda vi alla vill är väl att må bra? Ingenting är väl viktigt och man inte mår bra?
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE