Söndag (2019 03 24)

 Jag har haft en lugn söndag. Söndagar brukar ju vara den dagen i veckan då jag känner mig som mest tom. Jag tror inte det spelar någon roll om jag jobbar eller är ledig. Känslan är ändå den samma. 
 
BILDER - DENNA SÖNDAG.
(null)
(null)
(null)
 
Jag har hunnit med att tänka mycket idag. Den tiden finns ju alltid på en ledig söndag. Jag har checkat av lite för nästa vecka. Hur har jag det tex med jobb. 
 
Jag har också kollat hur jag på bästa och effektivaste sättet ska prioritera rätt när det kommer till att hantera dom pengar jag får in under vecksa 13. Jag har bra lösningar på allt och det har jag haft sen länge. Nu gäller det bara att fixa allt praktiken. Tanken på vad jag vill lyckas med måste ju funka i verkligheten. Jag måte ju göra vad som krävs liksom.
 
 Rastlösheten som jag typ alltid känner av nu har jag också funderat mycket på. Helst vill jag inte känna av den för det blir ibland väldigt jobbigt. Fast samtidigt tycker jag det är bra att jag känner av den för man slöar ju inte till när man känner får den där känslan i kroppen av att man inte kan sitta still. Det gäller ju bara att jag inte låter rastlösheten ta över så att den sabbar dom sakerna som jag verkligen har som målsättning att fixa. Detta är något som jag "brottas" med varje dag. Jag tänker typ: Jag vill göra detta, men det är fel VS Detta är mest rätt att göra, men det är för tråkigt, fast jag vill ändå. Det är det som jag känner är mest rätt att göra som jag hela tiden har som mål.
 
Det känns ändå som att jag kommer att klara det. Jag är så nära nu och jag har gjort alla fel man kan göra så om jag bara inte upprepar vad jag har gjort tidigare så blir det rätt. Det bästa sättet att verkligen lära sig något det tror jag att göra eller ha riktigt fel någon gång. När man har gjort det där riktiga misstaget och verkligen förstår det då vet man ju oftast sen hur man ska göra för att det ska bli rätt. Det är detta med vad som är rätt (rätt för mig) som jag tror mig säker på att jag vet nu. Därför känns mycket väldigt bra just nu.
Ha en trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE