Helgen - veckan - Mars

Helgen, veckan och även mars börjar lida mot sitt slut. Jag känt mig lugn och avspänd i helgen. Jag har tänkt mycket och det kan ju vara jobbigt, men det är ju bra att jag tänker först innan jag gör nåt. Tänker man inte alls så blir det ju lätt att man gör något fel eller bara något som är dumt. 
 
I veckan har de funnits ett flertal saker som har gjort mig jävligt förbannad. Till början kände jag att ilskan gjorde att jag kunde greja bättre och jag fick liksom mer fart på allt jag ville få fixat. Men efteråt mådde jag mest dåligt över att jag hade känt mig så jäkla arg. 
 
Mars har annars varit en rätt "chill" månad. Jag har jobbat betydligt mindre än vanligt. Jag har varit mycket ledig, men jag blev ju också sjuk i början av månaden. Det var ju en riktigt jobbig magsjuka. Hoppas jag slipper bli sjuk igen. Inte mer under detta året i alla fall. 
 
Jag är nöjd med att jag har klarat mitt sk "ekonomimål" för denna månaden. Allt har fallit på plats denna veckan som har med detta att göra. Det känns väldigt bra för innan denna veckan började så var jag lite orolig över allt som hade kunnat gå fel. 
 
Nu är det verkligen snart april och jag ska fortsätta att ha tålamod och hålla fokus på mitt "ekonomimål". Något annat känns inte viktigt just nu. Allt annat som jag vill göra i framtiden får jag tänka på sen, efter att jag är klar med mitt ekonomimål. 
 
Hoppas nu att man får uppleva en fin vår. Jag vill ha mycket solsken...för då kanske jag blir mindre förbannad och slipper bli sjuk.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE