1 Februari

Nu har det blivit en ny månad. Jag känner mig bara nöjd över att jag klarade av att hålla min tänkta budget. Det var en tuff sparplan, men jag har ett mål som jag verkligen vill fixa. Jag känner inte att jag har något annat val. Jag behöver pengarna för att förverkliga mina drömmar. Jag mår bra av att förverkliga mina drömmar. Det viktigaste för mig är att jag mår bra och jag jobbar med mig själv varje dag för att jag ska må så bra som möjligt. Vissa dagar lyckas jag bättre än andra. 
 
Ekonomimålet för februari är egentligen redan nu fixat, men jag måste vänta till slutet på februari innan jag kan göra nåt som sen tar mig det andra steget mot mitt slutgiltiga mål. Den stora utmatningen är väl att hålla på pengarna lite mer än vad som har varit normalt för mig under de senaste åren. Jag känner att det kan bli tufft. Jag kämpade ju så hårt för att fixa allt med ekonomimålet i januari. Det känns som det kan bli tufft att hålla det så bra i några månader till. Någonstans orkar man kanske inte och det är svårt att hålla motivationen och tålamodet på ett sånt sätt som jag känner att jag måste klara av.Men jag säger det igen. Jag har nog redan alla pengar jag behöver för februari också. 
 
Jag har annars inget som direkt är planerat för februari. Jag kommer väl att jobba på. När jag väl jobbar så jobbar jag mycket. När jag sen blir ledig så blir jag ledig en längre period. Detta känns bra och jag trivs jättebra med att jobba på det schemat som jag nu har. 
 
När jag nu sparar en hel del pengar så kan jag ju tycka att livet stundtals blir lite tråkigt. Spara pengar tycker jag sällan är roligt. Sen är det ju ändå så att jag tycker att det känns bra att jag tar så många mogna beslut när det kommer till min ekonomi. Jag gör det som känns mest rätt att göra, och jag vill verkligen bara forstätta så. Mycket får väl kännas lite tråkigt och vara tufft just nu. Allt blir ändå bra i slutändan. Det viktigaste är ändå alltid att jag mår bra. Mår man inte bra, då spelar inget annat någon roll överhuvudtaget. Inte ens pengar spelar någon roll för mig, om jag skulle må dåligt.
 
Nu ska jag köra hårt med allt jag behöver få gjort i februari. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE