Massor att göra på kort tid!

Vaknade i morse och kom på att jag måste göra det, det, det, det och det. Man vill bli färdig med allt på helst ingen tid alls. Pengarna har ju börjat rulla bra och nästa vecka blir det bättre än bäst. Jag vill förbereda bra i helgen så att jag typ bara kan trycka på en knapp nästa vecka när jag känner att jag vill ligga på som fan för att pengarna som rullar in ska förvandlas till ännu mera pengar. Pengar ska komma till pengar och i slutändan är tanken att jag ska byta ut dom mot sånt jag drömmer om att köpa och få göra. 
 
 
Nu vill jag jag inte glömma att försöka ta det lugnt och vara avspänd. Även om allt går snabbt och i ett högt tempo så vill jag ju hantera detta på ett bra sätt. Fördelen är väl att jag har känt mig maximalt avspänd under en ganska lång period och då är det nog lättare att bara fortsätta vara det. Sen har jag ju tänkt så länge allt jag vill få gjort och som jag nu äntligen kan ta tag i, så på något sätt känns det ändå ganska lugnt. Jag är ju redan nu så förberedd jag kan bli. Dessutom känner jag ju att jag tidigare har gjort alla fel man kan göra, så om jag bara ger fan i att göra om allt de, så blir detta nog bra i slutändan. 
 
Sen är det ju också så att man har sina ständigt återkommade saker att göra också. Jag har alltså massor att göra och jag vill fixa allt på kort tid. Nästa vecka ska jag ju köra buss också. Öhhh..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE