Känns befriande.

Jag tänkte precis på en sak och då är det väl lika bra att blogga om det direkt. Spelar väl ingen roll om det är mitt i natten när jag just nu sitter här och skriver detta inlägg. Tanken jag fick var att: Jag inte har brytt mig lika mycket om cash och budget och allt det detta som jag var skitnoga med för bara några månader sen, och i typ 1,5 år.
 
Jag kom bara på nu att det känns så jäkla skönt när allt bara rullar automatsikt och jag kollar inte ens om det funkar och blir som jag vill. Jag vet att det jag har bestämt mig för funkar. Jag vet att jag får det bättre och bättre för varje månad som går. Mitt sk system som jag kör på känns vattentätt.
 
Det känns befriande när man inte är så låst med pengar som jag kände at jag va för tex några månader sen...eller för ett halvår sedan. Det är en jäkla skillnad och jag är bara så nöjd med att jag vände allt till det bättre en gång till i mitt liv. En period i livet så hade jag jättedåligt med pengar. Detta vände jag på. Sen vill jag få det ännu mycket bättre. Då fixade jag det. Sen sabbade jag för mig, men nu står jag ju här och kan säga att jag vände på det där också. Nu är det bra och bättre kommer det att bli. På sikt är jag helt säker på att jag får en bättre ekonomi än vad jag någonsin har haft tidigare. 
 
Just nu är det ju på ett sätt bättre än vad det tidigare har varit. Jag känner ju inte att jag behöver kämpa så jäkla hårt med pengarna längre. Det är ju en förbättring i sig. Dessutom känns det väldigt befriande.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE