Jag är så trött på vissa människor.

Jag har den senaste tiden skrivit inlägg och lagt videoklipp där jag berättar att jag mår väldigt bra. Jag känner en bra energi och en orsak till det är ju att jag inte har någon människa i min närhet som påverkar mig på ett negatvit sätt. Jag har klippt med många personer under hela mitt liv som jag anser ger mig, eller har gett  dåligt energi. Orsakerna kan vara många till varför jag väljer att inte bry mig om en person mer. Naturligvis kan det finnas orsaker åt andra hållet också. Alltså varför en annan person väljer att helt plötsligt inte bry sig om mig, men jag vill inte tala för dom. Det blir lätt helt fel.  Jag känner att det nog är bäst om jag bara talar för mig själv och från mitt perspektiv. Det svårt att alltid veta hur andra har tänkt liksom. Jag tycker mig däremot komma ihåg ganska bra hur jag har tänkt Varför gör jag gör? Eller varför har jag gjort som jag har gjort? 
 
Jag vill ha människor omkring mig som ger mig bra energi. Jag har sen länge tappat räkningen på hur många gånger jag har blivit ordentligt nedtryckt och negativt bemött när jag säger att jag ska göra något som tex handlar om att förverkliga någon dröm som jag har. Jag är så jävla trött på detta. Jag säger inte att du behöver vara en person som peppar mig eller stöttar mig i min dröm, men har du absolut inget positivt att och jag upplever att du aldrig gör det när jag berättar om någon som jag tycker ska bli roligt att få göra eller fixa, då kan du bara hålla käften.
 
Jag skulle kunna nämna några personer som jämt är på detta viset. Jag hade länge en person i min närhet som jag fan tror är "fanbärare" i den kategorin av människor som bara letar fel i allt, så fort jag säger att jag ska göra nåt som känns bra. Eller om jag gör något som är bra och roligt för just mig. Ingen av alla dessa personer som jag nu sitter och tänker på, är inte en del av mitt liv längre. Dom kommer aldrig och bli det heller. Jag har många gånger försökt vända några av dessa personer, men dom bara spyr ur sig en massa skit. Det är som att dom bara är fulla med skit hela tiden. Tar det slut fylls det bara på med mer. Dom fortsätter och fortsätter och den enda lösningen jag till slut kan komma på, det är att bara bryta helt med en sån person och aldrig mer ta in hen i mitt liv igen.
 
Andra saker som också har varit ganska vanliga i mitt liv det är att vissa försöker, och kanske också till viss del har lyckats att manipulera mig. I efterhand har jag förstått att dessa människor började vara på ett manipulativt sätt för att sen kunna få mig att göra saker som jag egentligen innerst inne inte ville göra. Nu för tiden biter inte sånt på mig. Får jag dessa vibbar av någon person idag så får den personen aldrig någonsin vara en del av mitt liv. Jag säger nej och det spelar ingen roll hur mycket någon tjatar. Allt detta får mig att må väldigt bra. En orsak till att jag i perioder av mitt liv har mått ganska dåligt, tror jag beror på att jag ibland har låtit mig övertalas till att göra saker som jag helt enkelt innerst inne inte vill göra. Jag har varit för dålig på att säga ordet nej och sen stått på mig med mera nej. Dom personerna som har fått mig att göra mycket av sånt jag  inte vill göra har ju också många gånger bara varit fulla med skit och från början har dom ofta varit ute efter att utnyttja och ta kontrollen över andra människor.
 
En annan sak som jag ofta märker när det kommer till personer som bara ger mig så sjukt dålig energi det är att dom ofta ljuger helt samvetslös BARA för sin egen vinning skull. Dom försöker ofta med sitt ljugande framstå som mycket bättre än vad dom egentligen är och problem som dom själv har orsakat skyller dom alltid ifrån sig på andra. Typ: Allting är alltid andras fel och dom har aldrig gjort nånting som är fel, trots att det är uppenbart att det är dom som har gjort fel från början. Dom har alltid en förklaring som syftar till att få ge den dom har behandlat illa dåligt samvete, plus att dom ofta har bortförklaringar som helt gör dom fria från ansvar, men som sätter andra i skiten. 
 
Om idag får sk "psykopatvibbar" eller nåt liknade av någon, då väljer jag att bryta rakt av utan att ens ge någon förklaring på varför. I vissa fall kan det vara så att jag har sagt åt dom på skarpen att dom ska låta mig vara. Vid några tillfällen har jag säkert också bett folk dra åt helvete. Jag ser ibland ingen annan utväg att att bryta helt med vissa. Jag vill ju må bra och jag tänker inte låta någon få mig att må skit. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE