Detta känns "hjärtebra"

Allt detta känns bara bra.
 
 
Promenader?
Jag känner i kroppen att jag har rört mig bra under hela sommaren. Detta med att jaga steg har funkat för mig. Jag har liksom inte gett upp och bara struntat i att röra på mig. Jag har bara kört på och med tanke på hur bra jag känner mig i kroppen nu så har det varit värt varenda steg. 
 
Pengarna?
 
Det känns rätt häftigt. Jag drar in bättre än på länge. Jag har haft mycket utgifter i augusti, men ändå kommer jag att ha massor med cash över när det snart blir september. Det sjuka är att det känns som jag bara är i början just nu. Det känns ändå riktigt bra nu och att jag vet att det kommer att bli ännu bättre gör att det bara brinner i kroppen på mig. OMG! WOW WOW!
 
Jobbet?
Känns bra. Jag känner mig mer avspänd än tidigare  när jag hamnar i mer eller mindre stressade och pressade situationer. Även om jag inte alltid har dom bästa lösningarna, så löser sig mycket på ett bra sätt. Jag tror att en bidragande orsak kan vara att jag känner mig mer avspänd på jobbet nu än vad jag någonsin har gjort tidigare.
 
Sömn och återhämtning?
Allt känns bara bra där. Jag tänker verkligen på att gå lägga mig i tid om jag ska upp tidigt nästa dag. Jag känner inte att jag varken jobbar för mycket eller grejar med annat för mycket. Jag tycker jag har hittat en bra balans mellan allt. Sömnen och återhämtningen funkar nog bra eftersom mycket annat i mitt liv känns så bra nu. Att jag rör mig bra gör ju gott för sömnen. Att det går bra med pengarna gör säkert att jag känner mig fri från stress... vilket i sin tur gör det lättare för mig att komma ner i varv och återhämta mig. 
 
SLUTSATS: Allt känns "HJÄRTEBRA"!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE