Jag bara bli nöjd med allt.

Jag funderar mycket på vad jag har för mål i livet som jag vill nå. Just nu är jag i ett läge där jag inte riktigt står ut med att jag inte är 100% nöjd med allt. 

Jag vill så väldigt gärna bara få fixat allt som jag har satt upp av mål i livet. Jag vill komma till den där "punkten" där jag känner att vad jag än gör i framtiden, så är jag nöjd med vad jag har , och vad jag tidigare har gjort. 

Jag vet idag exakt vad jag vill, och vad som krävs av mig för att jag ska nå alla mina mål, som jag redan nu känner att jag har gått och tänkt på alldeles för länge. Varje dag har jag stunder då jag bara önskar att alla mina mål hade varit uppnådda och fixade redan nu. Jag kan också gräma mig över att jag inte har gjort mer av sånt som för mig känns mer rätt att göra. 

Detta är ett ständigt kämpande för mig. Jag brottas varje dag med tanken att jag bara ska ge upp och istället bestämma mig för att jag ska vara nöjd med allt som det är just nu. Fast detta är något jag inte klarar av, inte ens om jag försöker. Jag vill för mycket. Viljan att jag faktiskt ska lyckas med mina mål har växt sig så stark inom mig så det finns inget annat alternativ än att bara hålla på tills jag når mina mål. 

Jag tror stenhårt på att jag en dag, inom en ganska snar framtid kommer klara av att nå alla mina mål som jag idag har i livet. Det krävs disciplin ibland, men allt är jag övertygad om att jag kan fixa. Mycket handlar egentligen bara om att jag ska få loss pengar och sen ska jag bara lägga dom på rätt saker. Jag har ju lärt mig av alla fel och misstag som jag tidigare tycker att jag har gjort. Jag har hittills i år inte gjort om något av alla dessa misstag, som jag tex anser att jag gjorde förra året. Detta känns väldigt bra. Det visar ju bara på att jag lär mig av mina misstag och drar nytta av den erfarenhet som jag har fått pga mina misstag. 

Jag hoppas nu verkligen att jag bara kan göra allt de som jag vet är mest rätt för mig. Jag har så många gånger gjort tvärtom. Jag tar till den enkla och snabba lösningen, fast jag vet att det är, och kommer att bli fel i slutändan. Man kan ju liksom inte bromsa sig ur en  uppförsbacke. 

     
 
     





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE