Första gången som jag körde Såtenäs.

Jag körde en tur till Såtenäs i morse. Det är första gången någonsin som jag kör den busslinjen själv. Jag åkte ju med en tur i förra veckan, men nu skulle jag alltså köra själv. 
 
 
Jag var lite nervös och kände mig lite spänd innan jag skulle ge mig ut och köra denna linjen.  Sen när man väl satt där och körde så vet man allt ganska bra hur man ska köra för att komma rätt. Jag har ju varit i området runt omkring, och ute vid Såtenäs några gånger i mitt liv i alla fall. Dessutom finns det ju vägskyltar som talar om vart man ska köra för att komma dit man ska. Jag har ju också en liten skärm i bussen som visar vilka hållplatser som finns på linjen. Man får ganska mycket information när man sitter och kör. Dessutom är det mycket "raka spåret" ut till Skaraborgs flygflotolj ,F 7.  Om man bara kan detta jobbet någorlunda bra så blir det liksom inte fel när man sitter där och kör.
 
Det är lite för tidigt och säga än om jag gillar att köra linje 650 mot Såtenäs. Jag behöver köra någon eller några gånger till  innan jag vet om detta är någon "favvo" för mig. Jag tror ändå att jag gillar denna körningen. Det var mycket som kändes bra i morse. Dessutom är det ju kul att komma bort från det gamla vanliga, som typ har vid varje arbetspass. Detta blir något annat än vad man är van vid och man kommer några mil bort från Vänersborg, Vargön och Trollhättan, vilken är skönt ibland. Stuntals är ju detta lite landsbyggdsörning, och sånt är ju ofta lite mysigt och trevligt. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE