En tur till Såtenäs.

Jag tog en tur till Såtenäs idag. Jag ville kolla hur linje 650 går för jag ska köra den nästa vecka. Jag börjar ju jobba då igen och då är det sommarschemat som gäller. Linje 650 har jag aldrig kört och för min egen skull så ville jag vara rätt säker på hur jag ska köra. Speciellt när jag kommer till Grästorp. Annars kändes denna linjen ganska enkel att få koll på. 
 
Innan bussen skulle köra in på området till F 7 så var jag tvungen att legitimera mig för vakten där. Jag fick tala om att jag skulle köra bussen nästa vecka och så. Nu kan man den linjen (650) också. Hoppas den turen kommer att kännas lika trevlig att köra som Vänersnäs.
 
(null)
 
Nu ska jag släppa detta med jobb och bara fortsätta att ha semester. Det är nästa vecka jag börjar jobba, och då ska jag inte tänka mer på detta nu. 
 
Nu ska jag snart kolla på fotboll och ha en trevlig kväll i massagestolen. Jag är lite sugen på en utgång, men jag får se om jag orkar efter att jag har kollat fotbollen. Jag måste ju tämka på min hälsa, och då ska man ju tänka en gång extra innan man går ut och håller sig vaken en hel natt. Något supande blir det inte, oavsett om jag sitter hemma eller går ut i kväll. 
 
Ha en trevlig kväll!
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE