Söndag (2017 11 26)

I dag tog jag mig till Trollhättans jourcentral (vårdcentral) som ligger på Strömsviksvägen i Trollhättan. I natt har jag fan hostat så jag tror hela Vänersborg har hört det. Dessutom kände jag att jag hade svårt att få luft. I morse kände jag bara att jag inte orkar med en natt till med samma skit av jobbig hosta och problem att andas. Jag kände att jag måste göra något konkret åt saken. Min hälsa är ju ändå alltid viktigast.
 
Jag kom till jourcentralen och berättade läget. Läkaren som jag fick träffa undersökte mig lite. Sen skrev han ut (eller vad det nu heter) två olika flaskor med hostmedicin till mig. Den ena flaskan ska jag ta 15 ml av, 3ggr dagligen. Den andra flaskan ska jag ta 10 ml av, innan jag går och lägger mig på kvällen. Dnn flaskan jag ska ta av på kvällen ska tydligen hjälpa mig att sova om natten så jag slipper vakna och hosta som fan.
 
Efter besöket på jourcentralen så åkte jag ut till Överby. Jag hämtade ut min medicin på Apoteket. Käkade en lunch som jag trodde skulle bli god, men den smakade jätteäckligt. I morgon får jag nog fan se till att äta något riktigt gott till middag. Med två äckeldagar i rad, plus mer än en vckas sjukdom som på många sätt har känts förjävlig, så ska jag äta gott i morgon.
 
BILDER FRÅN I DAG.
 
 
 
 
 





Anonym
11 November, kl. 18:22 | Blogg;

Man får ju sämre smak vid sjukdom, speciellt vid förkylning. Kan ju vara därför...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE