Nu vet jag vad jag får för schema.

Jobbat har man gjort, men nu får man en ledig helg. Yes!!
 
 På jobbet var det ju sökning av nytt schema för några dagar sedan. Nu vet jag vad jag får för schema till nästa år. Det blev som jag trodde att det skulle bli. Jag fick inte det schemat jag helst ville ha, men det jag fick är nog helt ok.
 
Jag kommer att få börja gå upp på morgonen igen. Jag kommer jobba delade pass. Det innebär att jag under vardagarna kör några timmar på morgonen, är ledig några timmar mitt på dagen och sen kör man några timmar till under eftermiddagen. Jag jobbar inte mycket helger och det finns en vecka på det nya schemat där jag får ledigt en onsdag och torsdag. Det finns också en helg där jag blir ledig en fredag, lördag och söndag.
 
Sen har jag också sett på det nya schemat att om jag kan vara lite lurig och ha lite framförhållning så finns det möjlighet att typ ta ledig en eller två dagar och sen blir man ledig 5 dagar på raken.
 
I det stora hela så är jag nöjd med vad jag har fått, och jag var också innan rätt säker på vad jag skulle få. Jag ska köra i några veckor till på det schemat jag nu har, men sen blir det inte några sena kvällar och nätter med jobb på ett tag.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE