Ganska lugn helg har det varit.

Den lediga helgen är snart över. I morgon är det ju en ny vecka och massor med jobb väntar, men nästa helg blir man ledig igen.
 
Under denna helgen har jag mest tagit det lugnt. Har jag gjort nåt så har de mest handlat om småsaker. Jag har en pärm där jag sätter in räkningar och andra papper som kan vara bra att spara och veta var man har. Jag har rensat ur den pärmen och gjort en översikt av räkningar, försäkringar, garantier och kvitton. Jag brukar titta på de där en gång om året och sen funderar jag på om jag bara ska fortsätta ha det som jag har det, eller ändra på något. Jag ska till nästa år i alla fall börja betala för skötsel av min mammas grav. Jag har räknat ut att jag tjänar på att betala för gravskötsel istället för att jag tar hand om den själv.
 
Igår fick jag lite panik. Jag hade tappat bort mitt bankkort. Jag kunde inte hitta det. Jag leta och leta och jag tänkte  för en stund att nu måste jag ringa och spärra kortet och betsälla ett nytt. Det är ju bara så tråkigt. Jag hittade mitt kort till slut. Kortet fanns i min plånbok, men i ett av dom fack som jag typ aldrig tittar i.
 
Mycket känns faktiskt ganska bra nu. Jag har börjat må mycket bättre igen. För någon månad sen mådde jag ju ganska dåligt. Jag var också arg på mig själv eftersom jag redan innan sommaren hade sagt att jag skulle tagga ner och sen gjorde jag inte det. Jag tänkte ju redan då att en reaktion skulle komma efter att jag tex hade gjort en massa "Musikhjälpengrejer". Eftersom jag inte taggde ner när jag kände att jag behövde det så sa ju kroppen ifrån till slut. Jag har ju en tid nu känt mig ganska sliten och trött.
 
Snart är det ju förresten Musikhjälpen igen. Jag vet inte om jag kommer att skänka några pengar i år. Det vet jag egentligen aldrig på förhand. Möjlighetet att skänka ännu mer pengar i år än vad jag gjorde förra året finns, men om jag kommer att skänka en enda krona, det vet jag inte nu.
 
Nu får jag gå och lägga mig.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE