Fredag (2017 11 24)

I dag är det fredag och jag har mest känt mig nöjd med att jag har fått vara ledig i dag med. Jag har inte shoppat som fasen i dag även om jag inte har kunnat missa att det är BLACK FRIDAY. Man har ju blivit överöst med reklam under hela dagen om vad man kan köpa billigt om man bara vill handla. Själv skiter jag i det bara.
 
I dag har jag gått igenom massor med räkningar. Just denna månaden varje år så har jag alltid som mest räkningar att betala. Om jag har räkningar som jag bara betala en gång om året så kommer just dessa i alltid i november. Räkningar som jag får var tredje eller varannan månad kommer också alltid just i november. Skönt att man inte har några problem med att betala räkningarna i alla fall. Fast man kan ju få problem om man får för sig att man ska shoppa loss denna dag då det är rea överallt.
 
Jag har även fixat en bil till nästa helg. Då kan jag göra en hel del grejer som går snabbt, fort och smidigt för att jag har en bil. Jag är ju också bjuden på dop i Falkenberg nästa helg. Det är väl mest därför som jag behöver bil nästa helg.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE