Förmiddag - Eftermiddag - 1 Maj

Skönt med 2 lediga dagar nu efter 2 nattpass i bussen. Det sliter lite extra och nu känner man sig lite småsunkig liksom. Annars är denna veckan en bra vecka. Jag är mycket ledig och jobbar inte speciellt mycket. När jag jobbar så har jag bra körning. Bästa körningen är ju på torsdag för då kör jag Vänersnäs.

Idag har det blivit en löprunda. Det börjar kännas bra nu. Det tar inte emot så mycket längre. Jasg springer på och jag orkar hela vägen, från början till slut. Det är bara att köra på nu. Massor med löpning hoppas jag att det blir framöver.

 
Lite mat på "Kopparn" blev det också idag.
 
 
Jag har vilat lite under efermiddagen och nu har jag tänkt att planera lite för denna veckan. Jag har lite texter att skriva också. Blogginlägg som jag kommer att publicera när jag har dagar då jag gör sjukt roliga saker som tex är ute och på en utlandsresa  eller är i Stockholm. Då vill jag liksom inte blogga. Det kan jag göra när jag kommer hem igen.  Sen man kommer hem igen och livet återgår till den vanliga vardagen då kan man skriva om en utlandsresa eller en Stockholmtur. Då blir det ju som att leva kvar i de coola man gjorde tidigare. Msan förevigar ju också upplevelserna när man sparar ner allt på min Danneblogg. 
 
Nu är har det ju blivit maj månad och denna månaden har jag många roliga grejer att göra, men allt måste ju planeras in också, så det blir möjligt att göra allt som jag har på gång. Jag vill ju också få ut så mycket som möjligt ur varje upplevelse, då är det säkert bra om man har planerat lite innan.
 
 
Det blir bra detta!!!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE