Vaken i nästan 2 dygn.

 Jag har haft några av de sjukaste 2 dygn i mitt liv. Från fredag morgon så lyckades jag hålla mig vaken i 2 dygn, och ärligt talat jag kände mig aldrig trött överhuvudtaget. Hur är det ens möjligt? Hur var det också möjligt för mig att få så sjukt mycket gjort under 2 dygn som jag har fått. Om jag hårdrar det lite, men inte mycket, så känns det som att jag har fått mer gjort under dessa 2 helvakna dygn än vad jag brukar få på en hel vecka.
 
Fredag morgon: Grejade med det gamla vanliga. Vardagligt "trökgöra" ni vet. Sånt som är ständigt återkommande. Handling, städning osv...
 
Fredag eftermiddag:. Jobb jobb jobb... ett möte på jobbet som jag skulle sitta på i 90 minuter var inplanerat, men det blev inget pga av någon miss i planeringen, men det var i alla fall inte mitt fel. Det blev lite snurr i huvudet på mig när jag kom till jobbet, men allt ordnar sig ju till det bästa, men inget möte och ingen busskörning. Betalt hade jag, emn vad jag gjorde på jobbet, det vet jag inte. 
 
Fredag kväll: Jobb..(busskörning) och när arbetsdagen var över så fick jag för mig att jag skulle ta mig till Göteborg och festa lite. Samtidgt var jag inställd på att det skulle bli alkoholfritt. Jag har ju jobb hela helgen liksom. Det blev Göteborg och kul blev det också.
 
Natten mellan fredag och lördag: Anlände till Göteborg med tåget Jag festade genom att dricka energidryck i massor. Det var avspänt och lugnt och jag kände mig nöjd över att jag inte hade hållit mig hemma , ilket jag först tänkte att jag skulle göra.
 
Lördag morgon: Tog första bästa tåg från Göteborg. Kom hem klockan 07:00 på morgonen och tänkte väl att jag skulle gå och lägga mig. Men allt "bubblande med energidrycker gjorde ju att jag kände typ "överenregi deluxe"
 
Lördag kväll och natten mellan lördag och söndag. Jobbade på under kvällen och natten. Ganska många snackade Dannebloggen med mig. Allt kändes bra och det var trevligt att jobba. Jag levde på mer energidryck, men klockan 03:30 på morgonen så kröp jag i säng efter att ha varit vaken i nästan 2 dygn.
 
Fundering:
Helt sjukt att man inte har känt av någon trötthet överhuvudtaget. Det kan ju ändå inte vara sunt att inte sova på så många timmar, men jag måste erkänna att bara orka hur mycket som helst utan att känna några begränsningar alls var jäkligt häftig. Jag var som en maskin som bara jobbade bättre och bättre ju varmare den blev. Helt galet, men jäkligt häftig "powerkänsla" var det. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE